Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda Turan ve avanesi bırakın Galatasaray'ı ülkedeki futbol aktivitelerinden uzak tutulmalı

48223

48224

Almanya´da oynayan gurbetciler dakika basi teklif aliyorlar zaten Türkiye´den. Adamlar iyicene Bundesliga sansini zorlamadan kolay kolay yanasmiyor gelmeye. Gelse de büyük para istiyor, ve oynamak icin mümkünse garanti.

Ozan Kabak 18 yasindaydi, bana kalirsa Kaan´dan da yetenekli. Ama Ozan´in da son hatalarindan sonra taraftar sosyal medya üzerinden Ozan´in üzerine yavastan hallenmeye baslamisti. Klasik bir sekilde, "Genc de olsa Galatasaray seviyesinde bir Oyuncu söyle söyle olamaz", yorumlari baslamisti bile. Stuttgart´a gitmesi o yüzden iyi oldu.

Futbolcuların sosyal medyadan yapılan eleştirilerden etkilenmemesi gerekir. Çoluk çocuk yazıyor. Ozanın kalması için daha fazlasını yapabilirdi kulüp bence. Vaatleri arttırmak gerekir böyle durumlarda. İlerde istediği transferi Galatasaray üzerinden de yapabilirdi. Kimler geldi geçti bu kulübe. Ben Ozanın bütçe elde etmek için satıldığı kanaatindeyim. Onun yerine geri dönüşümü şüpheli Diagneyi aldıran da hocamız. Amrabat kadar olmayan trezege'nin peşinden koşan yine hocamız.

niye herkesin dilinde savanier anlamadim gitti, videolardan bakinca performans ve fiziksel acidan, fazla kilolari ve oldukca yavas biri olarak ben tanimlarim, yalan yok canli izlemedim ama görünen köyde kilavuz istemez.

Futbolcuların sosyal medyadan yapılan eleştirilerden etkilenmemesi gerekir. Çoluk çocuk yazıyor. Ozanın kalması için daha fazlasını yapabilirdi kulüp bence. Vaatleri arttırmak gerekir böyle durumlarda. İlerde istediği transferi Galatasaray üzerinden de yapabilirdi. Kimler geldi geçti bu kulübe. Ben Ozanın bütçe elde etmek için satıldığı kanaatindeyim. Onun yerine geri dönüşümü şüpheli Diagneyi aldıran da hocamız. Amrabat kadar olmayan trezege'nin peşinden koşan yine hocamız.

Diagne ile ilk yari en cok penalti atan Kasimpasa, ikinci yari Galatasaray. Tesadüf mü ? Diagne ilk tercih degildi, ama takim bu transfer ile sampüiyon olup, ceza sahasina girme oranini arttirdiysa, basarili bir transferdir demektir. Operasyonun tamamlamasi icin, bu senede Diagne´nin 10 milyon civari gidip, dengeyi saglamasi lazim.
Pesinden kosmakta hakli, hayvan gibi oyuncu trezeguet birde genc. CL´de bir iyi performansa fiyati 20-25 Milyon avro olacak bir oyuncu. Gelir gider denge olayi olmasa, almasi da gayet mantikli.

Ozan kalmak istemedi, yönetim göndermek istedi, sonunda Hoca kabul etti. Marcao ve Luyindama ile ikinci yari iki genc oyuncu ile yep yeni savunmayi yine hoca insaa etti. Bunlarin hepsi dönüsümü olan oyuncular.

Yok renktas sadece marcao degil ozani var semihi var emresi brumasi var. hoca son geldiginden beri zaten dogru durust transfer yapmadi. Ben tam tersi elinde olsa 25 alti tercih edeceginden eminim.

insallah dedigin gibi olur da umudum yok gercekci olursak. Tabiki tecrubeli adamlarda lazim bu'takima ama diagne-gibi 27-28 yasina kadar hic bir varlik gosterememis siradan bir adama servet-verildi. Bu mentalite sakat. Geri donusumu olup olmayacagindan emin degiliz. Tek umudumuz araplara satmak. Ya araplar almazsa? Bizim herkesin almak isteyecegi oyunculara yonelmemiz sart.

Diagne ile ilk yari en cok penalti atan Kasimpasa, ikinci yari Galatasaray. Tesadüf mü ? Diagne ilk tercih degildi, ama takim bu transfer ile sampüiyon olup, ceza sahasina girme oranini arttirdiysa, basarili bir transferdir demektir. Operasyonun tamamlamasi icin, bu senede Diagne´nin 10 milyon civari gidip, dengeyi saglamasi lazim.
Pesinden kosmakta hakli, hayvan gibi oyuncu trezeguet birde genc. CL´de bir iyi performansa fiyati 20-25 Milyon avro olacak bir oyuncu. Gelir gider denge olayi olmasa, almasi da gayet mantikli.

Ozan kalmak istemedi, yönetim göndermek istedi, sonunda Hoca kabul etti. Marcao ve Luyindama ile ikinci yari iki genc oyuncu ile yep yeni savunmayi yine hoca insaa etti. Bunlarin hepsi dönüsümü olan oyuncular.

Yabanci sinirini demoklesin kilici gibi ustumuzde sallandiriyorlar. Maksadim yerli fetisizmi yapmak falan degil. Ama olasi bir yabanci sinirina karsi takimin hic bir hazirligi yok. Fatih Terim ya bir sey biliyor ve ya yumurtanin kapiya-dayanmasini bekliyor. sonucta sakata gelmeyiz bu konu yuzunden umarim.

Yabanci sinirini demoklesin kilici gibi ustumuzde sallandiriyorlar. Maksadim yerli fetisizmi yapmak falan degil. Ama olasi bir yabanci sinirina karsi takimin hic bir hazirligi yok. Fatih Terim ya bir sey biliyor ve ya yumurtanin kapiya-dayanmasini bekliyor. sonucta sakata gelmeyiz bu konu yuzunden umarim.

Yabanci siniri gelirse hoca yine alir bunlari kucaga. Galatasaray´da yetenekli bir jenerasyon var, ve hoca zamani geldiginde o cocuklara formayi verecektir. Genc oyuncularda da önemli olan, formayi sadece genc olduklarindan vermek degil, hak ettigi, hazir oldugu ve fayda saglayabilecegi seviyede olduklarinda vermektir formayi. Hoca bunu hep yapti.

Milli dönemden sonra start verirler bence artik

Babel sağlık kontrolünden geçti.
Vedat Muriqi Galatasaray'ı istiyo.
Vedat Muriqi yedek olarak değil dönüşümlü oynatılmak için alınıyo.
Galatasaray dönüşümlü oynacak diğer forvet için Scout transferi düşünüyo.Gomis'in genç hali gibi futbolcu.(Nevzat Dindar)

Yabanci siniri gelirse hoca yine alir bunlari kucaga. Galatasaray´da yetenekli bir jenerasyon var, ve hoca zamani geldiginde o cocuklara formayi verecektir. Genc oyuncularda da önemli olan, formayi sadece genc olduklarindan vermek degil, hak ettigi, hazir oldugu ve fayda saglayabilecegi seviyede olduklarinda vermektir formayi. Hoca bunu hep yapti.
o gun geldiginde , diyelim ilk 11 e 3 tane yerli yazmak zorundayiz. Bunlar sener, semih, selcuk gibi adamlar- olamaz. Pat diye altyapidan saglamamizda pek mumkun degil. birini saglasak iki tane yinede transfer yoluyla kazanmamiz gerekecek. eh simdi 2.5m a alinabilecek iken kaan o gun belki 12.5m olacak. Bu sezon bir yerli genc kazanmak zorundayiz aslinda. Bu firsatlari iyi gorup degerlendirmeliyiz. Maalesef bu konuda yeterli degiliz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt