Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam ayni durum benim de başımdan geçmişti de ona seettim ben ''
![]()
HTC 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Futbol adına acıyorum onlara
Bu arada babel çıktı maçı verdiler.
Bu akşam ki maçtan sonra Çöp babel'e senelik 2.5 imza parası 2.5 verilsin diyenler varmı?
MARCAO VE LUYINDAMA ile açtığımız yoldan devam edelim!
Hocam bu senin imzan mi yoksa mesajin altina mi yaziyon hepFutbol adına acıyorum onlara
Her seferinde oturup yazıyorumHocam bu senin imzan mi yoksa mesajin altina mi yaziyon hep
HTC 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Belediye değiliz hocam çöpleri toplayalimİnterli joao marioyu kiralayabilsek keşke
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kimse bilmezken Skov u amatör halimle ben keşfederken bizim scout kim bilir neler yapıyordur acaba
Bu akşam ki maçtan sonra Çöp babel'e senelik 2.5 imza parası 2.5 verilsin diyenler varmı?
Bu ortasaha ile yine sampiyon oluruz, ilk yarida forvetsiz oynadik gibi bi sey, simdi de öyle diagneye ragmen golcü alirsak daha erken şampiyon oluruz aytinkÖnceliğin orta sahayı değiştirmek olduğunu çabuk unutuyoruz Onyekuru yu kiralasak yine şampiyonuz
Hiç o kadar uzağa gitmeye gerek yok.Var....
Bu yorumuna göre mbappe Türkiye maçından sonra PTT ligine transfer olması gerekir.
Dünyanın en iyi savunma yapan milli takımına karşı oynadığını unutuyorsun Hollanda'nın ayrıca.
Biz daha kalitesini alabiliriz tabiki ama bir çoğu gelmez veyahut bonservis ücretileri uçurum seviyesinde olur.
Scout transferi yapılsın dersin oda para ve risk seviyesi az değil. Mümkün olursa hem Babel gibi ne olduğu beli olanı bide Scout yapmak gerekir aslında.
Ama dediğim gibi ffp sınırlama cezası dururken hiçte kolay değil bu işler