Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya zaten fiziken kotu, savunma zayif ama ligi hucum gucumuzle aliyoruz ve bu adam bizim 10 numaramizdan iyi kilit paslar atiyor, ortaya en yakin seyi yine o aciyor ve onundeki adamla iyi anlasiyor. CL filan zaten yalan onu hesaba katarsak kadroyu sifirlamamiz lazim ezcumle bize en kotu onun kadar katki verecek adam lazim.Mariano bir kac mac disinda rezaletti,bitik bence
Ama Sener,Linnes eksik kalir katiliyorum ona
yav bas git ugrasamam seninle, ciddiye de alamiyorum seni zoruna gitmis bayaNe alaka milli marş ıslıklama, forum trollemeye çalışıyorsun cevap veremeyince de böyle konuşursum anca.
ONEPLUS A5000 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Rotterdam 2 milyon civari bir bonservis istemis diye yaziliyor ama Trabzon orta yolu bulup kesin alir. Oyuncu zaten akcaabatliyimis. Olcay'in sözlesmesini kisaltip o parayla Kamil Ahmet'in sözlesmesini uzattilar. Diger yerlilerin hepsi Trabzonlu.Halil Dervişoğlunu da alırlarsa iyi iş yaparlar. Bizimkiler uyumaya devam etsin.
Renato için en son yıllık 5 6 milyon kira bedeli istiyorlardıRenato Sanches - Banega - Mata....
UEFA WİNNER.
10 milyon euro bonservisle satabilseler öpüp baslarina koysunlar.Renato için en son yıllık 5 6 milyon kira bedeli istiyorlardı![]()
Valla genç scout trasferini Mata'ya tercih ederim diyimmatayı istemeyenmi var ?
Mata bize gelse acayip fark yaratır bence fernando ve belhandanın yerine genç scout transferi yapabilirsek bide mütiş olurduValla genç scout trasferini Mata'ya tercih ederim diyim![]()
Bana kalsa 27-28 yaş üstü kimseyi transfer etmem.Elimdeki yaşlılarıda bonservis bedeli alarak göndermeye çalışırım.Scout transferi yapıp da elimizde kalan futbolcu hatırlamıyorum. Jose'yi bile satmıştık.Mata bize gelse acayip fark yaratır bence fernando ve belhandanın yerine genç scout transferi yapabilirsek bide mütiş olurdu
Eskişehir / Stuttgart