Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cagnenin bonservisi turkiyenin bor rezervleri muhabbetine dondu. ortada teklif yok biz gelecek parayla 5 futbolcu aldık.

insallah vedat bize gelmez

ligin en iyi golcüsü diagne geldi sonuc ortada

vedat gelirse o da ayni muameleyi görür

bizi daha ileri tasiyacak bir golcü lazim

Mariano bir kac mac disinda rezaletti,bitik bence
Ama Sener,Linnes eksik kalir katiliyorum ona
Ya zaten fiziken kotu, savunma zayif ama ligi hucum gucumuzle aliyoruz ve bu adam bizim 10 numaramizdan iyi kilit paslar atiyor, ortaya en yakin seyi yine o aciyor ve onundeki adamla iyi anlasiyor. CL filan zaten yalan onu hesaba katarsak kadroyu sifirlamamiz lazim ezcumle bize en kotu onun kadar katki verecek adam lazim.

Halil Dervişoğlunu da alırlarsa iyi iş yaparlar. Bizimkiler uyumaya devam etsin.
Rotterdam 2 milyon civari bir bonservis istemis diye yaziliyor ama Trabzon orta yolu bulup kesin alir. Oyuncu zaten akcaabatliyimis. Olcay'in sözlesmesini kisaltip o parayla Kamil Ahmet'in sözlesmesini uzattilar. Diger yerlilerin hepsi Trabzonlu.

Belhanda gitmeyecekse 8 numara oynasın. Mata'yı 10 numara olur.

6 numaraya çift çigerli bir oyuncu almak lazım.

Bizimkiler maas butcesini indirmek istiyor siz hala Mata diyorsunuz

Hoca attan inip essege binmez bence mariano ve Şener arasında ışık yılı fark var

Mata bize gelse acayip fark yaratır bence fernando ve belhandanın yerine genç scout transferi yapabilirsek bide mütiş olurdu
Bana kalsa 27-28 yaş üstü kimseyi transfer etmem.Elimdeki yaşlılarıda bonservis bedeli alarak göndermeye çalışırım.Scout transferi yapıp da elimizde kalan futbolcu hatırlamıyorum. Jose'yi bile satmıştık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt