Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.794
- 19.400
- 2.193
Mata hayvan gibi transfer olur anasını satayım kimse bok atmasın, sanki Sneijder buraya geldiğinde fizik olarak zımba gibi miydi ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fenerbahçe’den son Vedat teklifi;
Bonservis 3.5 Milyon €
Vedat’a yıllık 2 Milyon €
(Akşam)
Tamam kuş..yav bas git ugrasamam seninle, ciddiye de alamiyorum seni zoruna gitmis baya![]()
Sneijder buraya 27 yaşında geldi.Mata transferi popülist bir transfer hamlesi gaz almak için.Oynar 1 2 sene sonra bedavaya Zaragoza Alaves tarzı takımlara bedelsiz veririz.Bize geri dönüşü olan adam lazım.Mata hayvan gibi transfer olur anasını satayım kimse bok atmasın, sanki Sneijder buraya geldiğinde fizik olarak zımba gibi miydi ?
kusun ötmüyorsa yardimci olabilirim cekinme
O yalanına sürtüneyim kuşoğlu kuşayrica bayram klas demedim, senin dani alves muamelesi yaptigin sener'den daha teknik topcu dedim... okudugunu idrak edemeyecek bir görüntü ciziyorsun... ama sasirmamak lazim![]()
Yahu Mehmet Ekici'den bahsetmiyoruz Mata bu adam ilkin bunun bir farkına varın. Tamam Sneijder 28 yaşında geldi de Mata da 30 yaşında adam 50 yaşında gibi davranmayalımSneijder buraya 27 yaşında geldi.Mata transferi popülist bir transfer hamlesi gaz almak için.Oynar 1 2 sene sonra bedavaya Zaragoza Alaves tarzı takımlara bedelsiz veririz.Bize geri dönüşü olan adam lazım.
saldim cayira mevlam kayira
son 6 ayını sakat olarak geçirmiş halde idi Sneijder.Sneijder buraya 27 yaşında geldi.Mata transferi popülist bir transfer hamlesi gaz almak için.Oynar 1 2 sene sonra bedavaya Zaragoza Alaves tarzı takımlara bedelsiz veririz.Bize geri dönüşü olan adam lazım.
Ortasahanda 31 yaşında Fernando, 33 yaşında Donk, 29 yaşında Belhanda ve 34 yaşında Selçuk var. Bu takım geçen sezon deplasmanlarda temposuzluktan ölüyordu.31 yaşında Mata'yı istemek abesle iştigal. Asıl bence anlamamız gereken şu. Satamayacağımız adam bizi külfete sokar.Anlayalım artık.UEFA Demoklesin Kılıcını tepende sallandırıyorYahu Mehmet Ekici'den bahsetmiyoruz Mata bu adam ilkin bunun bir farkına varın. Tamam Sneijder 28 yaşında geldi de Mata da 30 yaşında adam 50 yaşında gibi davranmayalım
Sneijder'den sonra o kaliteye en yakın 10 numara Mata olur o kalitede bir adam forumda sanki 50 yaşında senelerdir ayağına top değmeyen herhangi bir orta saha oyuncusu alıyoruz gibi bir hava var Juan Matas yahu bu adam boru mu ?
Üstelik bonservissiz FFP kapsamında elimizi muazzam rahatlatacak bir transfer ...
Tamam kabul.3 yaş çok büyük etken ama dediğin olsun.Peki satabildin mi Sneijderi. Ki Sneijder ile Mata arasında fersah fersah fark varson 6 ayını sakat olarak geçirmiş halde idi Sneijder.
Neyse ya takıl sen olursun tabikusun ötmüyorsa yardimci olabilirim cekinme
Adam gibi ya fb liyim yada bjk taşlıyım de efendi gibi yaz antu değil burası çok panik oldun saçmalıyorsun..kusun ötmüyorsa yardimci olabilirim cekinme

Yav ben de Marcao & Luyindama gibi genç scout transferi diyebileceğimiz isimler peşinde olmayı istiyorum da kusura bakmayın bonservissiz Mata'yı kabul etmeyecek düzeyde değiliz, artısını eksisini koyup düşün Mata'yı kabul etmeyecek takımlar zaten orta sahasında Modric-De Bruyne filan sahibi olan takımlarOrtasahanda 31 yaşında Fernando, 33 yaşında Donk, 29 yaşında Belhanda ve 34 yaşında Selçuk var. Bu takım geçen sezon deplasmanlarda temposuzluktan ölüyordu.31 yaşında Mata'yı istemek abesle iştigal. Asıl bence anlamamız gereken şu. Satamayacağımız adam bizi külfete sokar.Anlayalım artık.UEFA Demoklesin Kılıcını tepende sallandırıyor
Artık Mata'ya yıllık 4-5 milyon verecek düzeyde de değiliz.Takımın maaş yükünü azaltmaya çalışırken Mata'yı almak da bir garip zaten.Görürüz bakalım Mata'ya kimler talip olacak.Planı programı olan underdog takımların hiçbirinin Mata'ya sulanacağını sanmıyorumYav ben de Marcao & Luyindama gibi genç scout transferi diyebileceğimiz isimler peşinde olmayı istiyorum da kusura bakmayın bonservissiz Mata'yı kabul etmeyecek düzeyde değiliz, artısını eksisini koyup düşün Mata'yı kabul etmeyecek takımlar zaten orta sahasında Modric-De Bruyne filan sahibi olan takımlar
Belhanda'yı araplara satıp bonservis ödemeden Mata'yı almanın nesi kötü ?
Yav ben de Marcao & Luyindama gibi genç scout transferi diyebileceğimiz isimler peşinde olmayı istiyorum da kusura bakmayın bonservissiz Mata'yı kabul etmeyecek düzeyde değiliz, artısını eksisini koyup düşün Mata'yı kabul etmeyecek takımlar zaten orta sahasında Modric-De Bruyne filan sahibi olan takımlar
Belhanda'yı araplara satıp bonservis ödemeden Mata'yı almanın nesi kötü ?
Ortasahanda 31 yaşında Fernando, 33 yaşında Donk, 29 yaşında Belhanda ve 34 yaşında Selçuk var. Bu takım geçen sezon deplasmanlarda temposuzluktan ölüyordu.31 yaşında Mata'yı istemek abesle iştigal. Asıl bence anlamamız gereken şu. Satamayacağımız adam bizi külfete sokar.Anlayalım artık.UEFA Demoklesin Kılıcını tepende sallandırıyor
Yahu bu işin kralı Ajax bile gençlerin arasına Blind gibi Tadic gibi tecrübeli oyuncular yerleştiriyor. Biz neden yapmayalım ki ?Ben Enes'e katılıyorum. Marcao, Garry, Telles, Lyundama gibi transferlere ihtiyacımız var ama sahada sorumluluk alabilecek tecrübeli birkaç isim de bulunmalı. Hele ki bonservissiz bir yıldız (Balotelli, Mata vb.) bulabilmişsen.