Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abdulkadir ve dorukhan bu iki adamı geçen sene tanıyan yoktu şimdi bizim takımımızda olsalar çok ciddi seviye atlarız,çok matah olduklarından değil heriflerin oyun tarzları modern futbola çok uygun.Böyle birilerini bulabiliriz aslında biraz uğraşılsa illahi ki vardır,30luk yıldızlara muthiş paralar bayılmak da bir tercih ama ilki için de biraz risk almak gerekir.Risk alalım.

Bir yabancı hakkı + bonservis + maaş yükünde 2milyon euroya yakın azalma + gençleşme
Oy çokluğuyla kabul edilmesi gereken bir değişim.
Ee sahada alamadigimiz sonuclarin sonunda bu oy coklugu ve azalan 2 milyon euro ile kaybettigimiz milyon eurolara baktigimiz sirada ne yapiyor olacagiz peki? Kalite kaybinin karsiligi 2 milyon olamaz olursa da daha cokunu kaybettirir.

____________________Muslera
Douglas___Luyindama___Marcao___Nagatomo
_______________Banega___Herrera
Feghouli____________Mata____________Brahimi
____________________Balotelli

Şu kadro CL'de yarı final görmezse ben de futbolu bilmiyorum.

Kağıt üstünde işte reis. Bu kadro tempolu takımlara karşı çok zorlanır. Bekler yaşlı ortasahada fernando hareketsiz feg brahimi defansa fazla yardım etmeyi sevmiyor. Statik bir takım olur

Bana kalsa ben bu seneyi de Lig için oynarım. Yazdığım oyuncuların bonservisi yok diye yazıyorum zaten. Maaş konusunda çok fazla sıkıntımız olmasa gerek. Önemli olan gelecek oyuncuların Fatih Terim tarafından istenen adamlardan olması. Bana kalırsa sol açık için yine genç süratli bir adam isteyecek Terim. Sistem çünkü o şekilde işliyor. Kontralar soldan set hücumları sağdan oluyor. Bunun dışındaki transferler de hikaye. Kiralanabilirse Onyekuru veya Bruma ilk tercihleri olacaktır hocanın. Diagne satışı olursa da gelecek parayla 1 forvet 1 de orta sahanın ortasına adam alır. Bu Şener, Babel falan da bonservissiz rotasyon oyuncuları olarak alınırsa alınır. Bu sezon yaz kampının iyi değerlendirilmesi durumunda Atalay, Celil, Mustafa Kapı gibi isimler önümüzdeki sezon daha çok forma şansı bulacaklardır. Yetiştirip satmanın tadını aldı bir kere hoca.

Bana kalsa ben bu seneyi de Lig için oynarım. Yazdığım oyuncuların bonservisi yok diye yazıyorum zaten. Maaş konusunda çok fazla sıkıntımız olmasa gerek. Önemli olan gelecek oyuncuların Fatih Terim tarafından istenen adamlardan olması. Bana kalırsa sol açık için yine genç süratli bir adam isteyecek Terim. Sistem çünkü o şekilde işliyor. Kontralar soldan set hücumları sağdan oluyor. Bunun dışındaki transferler de hikaye. Kiralanabilirse Onyekuru veya Bruma ilk tercihleri olacaktır hocanın. Diagne satışı olursa da gelecek parayla 1 forvet 1 de orta sahanın ortasına adam alır. Bu Şener, Babel falan da bonservissiz rotasyon oyuncuları olarak alınırsa alınır. Bu sezon yaz kampının iyi değerlendirilmesi durumunda Atalay, Celil, Mustafa Kapı gibi isimler önümüzdeki sezon daha çok forma şansı bulacaklardır. Yetiştirip satmanın tadını aldı bir kere hoca.
Bende pek clyi önemsemiyorum açıkçası. Lig için kuvvetli kadro kurmalıyız. Bu sene deplasmanlarda ortasahanın yetersizliği yüzünden çok puan kaybettik. Gönül ister ki ortasaha komple değişsin ama imkansız gibi duruyor

Sadece Yunus ve Mariano'yu satarsak yapabilecegimiz en iyi kadro

------------------- Muslera--------------------
Douglas ------- Luyi ------- Marc ------- Naga
Fernando -------- Herrera --------- Balhanda
Feghouli ------------ Cagne ----------- Brahimi

Mitro giderse Balotelli Welbeck Sturidge ve emin degilim ama Falcao gibi forvetler var.
Selcuk - 2.5
Badou - 2.75 maas 1.250 kiralik ucr.
Onyeku - Toplam 2 milyon
Mariano - 2 milyon
Sinan - 600 bin
Eren - 2 milyon
Semih - 600 bin
Sadece gidenlerden yaklasik 12 milyon maas ve 2 milyon kiralama ucretinden dusuyoruz. Herrera, Brahimi ve Douglas icin toplam 8 milyon maas versek 4 milyon kardayiz.
Bana kalsa Fernando ve Cagne kesin gitmeli ama en kotu senaryoya gore takim kuralim.

____________________Muslera
Douglas___Luyindama___Marcao___Nagatomo
_______________Banega___Herrera
Feghouli____________Mata____________Brahimi
____________________Balotelli

Şu kadro CL'de yarı final görmezse ben de futbolu bilmiyorum.
Bilmiyorsun
szcseney

schiglio bonucci rugani alex sandro

bernardeshi emre can pjanic matuidi

dybala ronaldo

Bu kadro çeyrek finalde elendi

Ee sahada alamadigimiz sonuclarin sonunda bu oy coklugu ve azalan 2 milyon euro ile kaybettigimiz milyon eurolara baktigimiz sirada ne yapiyor olacagiz peki? Kalite kaybinin karsiligi 2 milyon olamaz olursa da daha cokunu kaybettirir.
Bir yabancı oyuncunun daha yedek kulübesinde hamle oyuncumuz olması sence sportif başarı getirmez mi? Bir yaş daha yaşlanan sezonun ikinci yarısı iki üc maç dışında top oynamayan marianodan 2m bonservis alsak 2m de maaş bütçesi açılsa şenerle arasındaki maaş farkından 4m kar ediyorsun. Eğer linnesle sözleşme uzatmasaydık transfer/şener rotasyonu yapabilirdik şimdi mecburen linnes/naga/şener yapıcaz orayı. Anlatamadığım anlaşılmayan nokta şu 18 kişilik kadroya 12 tane yabancı koyabiliyorsun 11imiz zaten full yabancı bir kişi olacak yedekte yabancı olarak o da kanat/forvet olmalı 18 dışında kalan yabancılardan biri donk biri de orta sahaya alacağımız genç oyuncu olmalı sağ bek orjinli iki yabancı bek israftır aymazlıktır ne gerek var.

giphy.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt