- 13 Ekim 2014
- 108.720
- 58.385
- 4.588
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ee sahada alamadigimiz sonuclarin sonunda bu oy coklugu ve azalan 2 milyon euro ile kaybettigimiz milyon eurolara baktigimiz sirada ne yapiyor olacagiz peki? Kalite kaybinin karsiligi 2 milyon olamaz olursa da daha cokunu kaybettirir.Bir yabancı hakkı + bonservis + maaş yükünde 2milyon euroya yakın azalma + gençleşme
Oy çokluğuyla kabul edilmesi gereken bir değişim.
Fircalayin da akli basina gelsin
Kağıt üstünde işte reis. Bu kadro tempolu takımlara karşı çok zorlanır. Bekler yaşlı ortasahada fernando hareketsiz feg brahimi defansa fazla yardım etmeyi sevmiyor. Statik bir takım olur
Bende pek clyi önemsemiyorum açıkçası. Lig için kuvvetli kadro kurmalıyız. Bu sene deplasmanlarda ortasahanın yetersizliği yüzünden çok puan kaybettik. Gönül ister ki ortasaha komple değişsin ama imkansız gibi duruyorBana kalsa ben bu seneyi de Lig için oynarım. Yazdığım oyuncuların bonservisi yok diye yazıyorum zaten. Maaş konusunda çok fazla sıkıntımız olmasa gerek. Önemli olan gelecek oyuncuların Fatih Terim tarafından istenen adamlardan olması. Bana kalırsa sol açık için yine genç süratli bir adam isteyecek Terim. Sistem çünkü o şekilde işliyor. Kontralar soldan set hücumları sağdan oluyor. Bunun dışındaki transferler de hikaye. Kiralanabilirse Onyekuru veya Bruma ilk tercihleri olacaktır hocanın. Diagne satışı olursa da gelecek parayla 1 forvet 1 de orta sahanın ortasına adam alır. Bu Şener, Babel falan da bonservissiz rotasyon oyuncuları olarak alınırsa alınır. Bu sezon yaz kampının iyi değerlendirilmesi durumunda Atalay, Celil, Mustafa Kapı gibi isimler önümüzdeki sezon daha çok forma şansı bulacaklardır. Yetiştirip satmanın tadını aldı bir kere hoca.
Kağıdı buruştur fırlat at diyorsun yani... Gerçek düşüncelerim bu değil zaten merak etme.Bizim wonderkids Marcao-Luyindama ikilisi çöpe evrilir bu kadroda renkdaş.
Bilmiyorsun____________________Muslera
Douglas___Luyindama___Marcao___Nagatomo
_______________Banega___Herrera
Feghouli____________Mata____________Brahimi
____________________Balotelli
Şu kadro CL'de yarı final görmezse ben de futbolu bilmiyorum.
Bir yabancı oyuncunun daha yedek kulübesinde hamle oyuncumuz olması sence sportif başarı getirmez mi? Bir yaş daha yaşlanan sezonun ikinci yarısı iki üc maç dışında top oynamayan marianodan 2m bonservis alsak 2m de maaş bütçesi açılsa şenerle arasındaki maaş farkından 4m kar ediyorsun. Eğer linnesle sözleşme uzatmasaydık transfer/şener rotasyonu yapabilirdik şimdi mecburen linnes/naga/şener yapıcaz orayı. Anlatamadığım anlaşılmayan nokta şu 18 kişilik kadroya 12 tane yabancı koyabiliyorsun 11imiz zaten full yabancı bir kişi olacak yedekte yabancı olarak o da kanat/forvet olmalı 18 dışında kalan yabancılardan biri donk biri de orta sahaya alacağımız genç oyuncu olmalı sağ bek orjinli iki yabancı bek israftır aymazlıktır ne gerek var.Ee sahada alamadigimiz sonuclarin sonunda bu oy coklugu ve azalan 2 milyon euro ile kaybettigimiz milyon eurolara baktigimiz sirada ne yapiyor olacagiz peki? Kalite kaybinin karsiligi 2 milyon olamaz olursa da daha cokunu kaybettirir.
Matayi hocanin almayacagina cok eminim. Sneijder derken hoca tadic diyordu
tadic mi geliyor ?![]()