Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rotasyona 10 harcayacak bir bütçemiz yok.
Rotasyon dediğin altay zaten yerli kaleci mecbur alınacak.
Kaan dediğin adam stoper ve ön libero oynuyor genç ve sağlam bir topçu semih kaya ve ahmet çalık gideceği için mecbur alıcaz.
Kenan çok ışık veriyor hadi ona bonservis fazla isterlerse jimmyi alırsın.
Şener bonservissiz mariano gidiyor mecburuz.
Salih özcan gelecek vaad ediyor ve takımda yerli orta saha almadı 11imiz yabancı yedek olarak bekleyecek yabancı da kanat forvet olacak gibi kulübede orta sahaya alternatif biri bulunmalı salih olmaz başka genç bir yerli bulunur.
Forvete iki yabancıyı iyi alırsak umutu almazsın.

Rotasyon dediğin altay zaten yerli kaleci mecbur alınacak.
Kaan dediğin adam stoper ve ön libero oynuyor genç ve sağlam bir topçu semih kaya ve ahmet çalık gideceği için mecbur alıcaz.
Kenan çok ışık veriyor hadi ona bonservis fazla isterlerse jimmyi alırsın.
Şener bonservissiz mariano gidiyor mecburuz.
Salih özcan gelecek vaad ediyor ve takımda yerli orta saha almadı 11imiz yabancı yedek olarak bekleyecek yabancı da kanat forvet olacak gibi kulübede orta sahaya alternatif biri bulunmalı salih olmaz başka genç bir yerli bulunur.
Forvete iki yabancıyı iyi alırsak umutu almazsın.

Jimmy ve Şener için mecbur değilsin. Ama Altay için 1.5 falan konuşuluyor. Fatih Öztürk'ü alırım.

Kaan konusunda haklısın ama kimse 11 düşünmez onu şuan burda. O zaman da 4M fazla oluyor. Kenan için de iyi ama o kadar aman bir potansiyel değil Muğdat'la uzatırım 11'e iyi adam almak için.

Neden gönderildi ? Mirallas'ı ısrarla isteyen üye diye hatırlıyorum doğru mudur?

Mirallas'ı isteyip istemediğini hatırlamıyorum. Forum da çoğu kişi pek sevmezdi, oylama açıldı, sonunda yollandı. Sonra cezası bitti geri geldi yine gitti galiba.

Mirallas'ı isteyip istemediğini hatırlamıyorum. Forum da çoğu kişi pek sevmezdi, oylama açıldı, sonunda yollandı. Sonra cezası bitti geri geldi yine gitti galiba.

Ben de sevmezdim , beni de sevmezdi. Ama başlığa anlam katıyordu , ağırlığı vardı. Olsa güzel olurdu.

Mainz Mateta'yi fransa ikinci liginde Le Havre takiminda kiralik oynadigi sezon iyi performans gosterince 10 milyon karsiliginda Lyon'dan bonservisini aldi, Wamangituka'yi da yine bundesliga'dan bir takim alirsa sasirmam

Fransa ligue 1 ve ligue 2 yetenek kayniyor, Almanlar takimlari oraya yonelerek transfer konusunda dogru isler yapiyor, Mateta'ya simdi talip olsan kapiyi 15-20 milyondan acarlar

Abdou Diallo
Zagadou
Gbamin
Mateta
Ibrahima Konate
Almamy Toure

Aklima ilk gelen isimler

Mainz Mateta'yi fransa ikinci liginde Le Havre takiminda kiralik oynadigi sezon iyi performans gosterince 10 milyon karsiliginda Lyon'dan bonservisini aldi, Wamangituka'yi da yine bundesliga'dan bir takim alirsa sasirmam

Fransa ligue 1 ve ligue 2 yetenek kayniyor, Almanlar takimlari oraya yonelerek transfer konusunda dogru isler yapiyor, Mateta'ya simdi talip olsan kapiyi 15-20 milyondan acarlar

Abdou Diallo
Zagadou
Gbamin
Mateta
Ibrahima Konate
Almamy Toure

Aklima ilk gelen isimler

Evan N'Dicka,Moussa Niakhate gibi gibi.Gerçi ikinci yazdığım ismi sadece duydum.Ama biz seneliği 5 milyon euroya Mata'yı alalım.Ne de olsa isim yapmış

Jimmy ve Şener için mecbur değilsin. Ama Altay için 1.5 falan konuşuluyor. Fatih Öztürk'ü alırım.

Kaan konusunda haklısın ama kimse 11 düşünmez onu şuan burda. O zaman da 4M fazla oluyor. Kenan için de iyi ama o kadar aman bir potansiyel değil Muğdat'la uzatırım 11'e iyi adam almak için.
İlk 11deki her bölge için bir yedeğimiz olması gerekiyor farkındasın di mi? Mariano diagne ahmet semih badou gitti dersek şöyleyiz;
Muslera (çipe)
Linnes(boş) luyi (donk) marcao (boş) naga (emre)
Fernando (boş)
Belhanda (boş) Boş (boş)
Feghouli (yunus) boş (boş)
Mitroglou(boş)
Çipe yetersiz bir yerli kaleciyi de ekleyince süpriz ayrılık olmazsa elimizdeki bütçeyle as takıma bir forvet bir kanat bir orta saha
Yedek kadroya ise 7 transfer gerekecek. 10 yabancımız kalıyor mariano diagne ve badou gidince mecbur yapman gereken 3 as 7 yedek transferinde 4 yabancı hakkın var bana alınması gereken 6 tane yerli sayar mısın?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt