Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mata'dan daha iyi bize gelmek isteyen bedava oyuncu var mı renkdaşlar hemen çökelim ? Mali şartlar ortada, mutlaka yanına genç bir scout da gelecektir. 2 tane bonservisli orta saha alamayız bu şartlarda.

Umarım Şener askerliği beğenir de askerlikten hiç dönmez.

sent via GSC

ben de birçok arkadaş gibi gazetecilerin hiçbirşey bilmedigine inanıyorum,ayrıca sadece bonservissiz oyuncu alacağımıza da inanmıyorum çünkü Fatih hoca önce ocakta sonra temmuzda değişimi işaret etmişti.

Olur mu öyle şey hocam adam yıllarca birinci lig hocalığı yaptı gidip slovenya ligindeki oyuncudan bahsetmiyoruz İspanya Ligi'nde oynayan sürekli Avrupa kupası oynayıp Arjantin milli takımında oynamış interde oynamış adamdan bahsediyoruz bilmek zorunda

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Eski jenerasyondan gelen bir adam Güvenç Kurtar.Yeniyi izlemezse bilmez nerden bilecek.Şu an güncel taraftarın futbola bakışıyla Güvenç Kurtar gibi adamların bakışı çok farklı.

Kış transfer dönemi iyi ya 1 ay geçiyor.Şimdi biz Albayrak'ın 3 ay oyuncu ikna etmesini aynı zamanda satış yapmasını bekleyeceğiz.

Olsen onyekuru banega gelsin gerisini stressiz takip ederim şu forumun. Şu üç adam hem dinamizm hemde iskelet için çok iyi olur. Sonrasında babel mi jmmy mi Rondon mu balotelli mi ekliyorlar eklesinler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt