Enis Sever
Aslan Üye
- 30 Temmuz 2016
- 8.958
- 5.667
- 883
bu cocugu kaçırmamamız lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adam kötü oynayip fenerlilerden sürekli küfür yedigi icin yorumlari kapatmisti. hala öyle.Silmesi normal değil mi Bel10dash? Bize gelip instagtamında Fenerbahçe fotoğrafı olursa anasını beller klavye silahşörlerimiz.

Malesef hocam, ben anlatmıyorum artik kral 2 senedir anlatiyor ama bizimkiler anlamiyo yine deAnlamaz Bel10dash buradakiler bunu işte. Anlatamayız yani.
Silmesi normal değil mi Bel10dash? Bize gelip instagtamında Fenerbahçe fotoğrafı olursa anasını beller klavye silahşörlerimiz.

Ya o da yapilir dogru diyosun bi an belli şeyleri aşmışiz gibi bosluguma geldi sanirim
Aynı maliyetle getiremezsinki Mata'yı o yüzden kıyaslama çok doğru olmamış.Neredeyse 1 sezon oynamamış 30 yaşındaki Kagawa Bjkye geldiğinde adamı ilah ilan edenler şimdi Mata'ya burun kıvırıyor.
Matayi hocanin almayacagina cok eminim. Sneijder derken hoca tadic diyordu
Uzman çavuş falan olur haUmarım Şener askerliği beğenir de askerlikten hiç dönmez.
sent via GSC
Hoca değilim ben Bel10daşMalesef hocam, ben anlatmıyorum artik kral 2 senedir anlatiyor ama bizimkiler anlamiyo yine de
HTC 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
begense 28 gunluk mu yapar kankaUmarım Şener askerliği beğenir de askerlikten hiç dönmez.
sent via GSC
Olur mu öyle şey hocam adam yıllarca birinci lig hocalığı yaptı gidip slovenya ligindeki oyuncudan bahsetmiyoruz İspanya Ligi'nde oynayan sürekli Avrupa kupası oynayıp Arjantin milli takımında oynamış interde oynamış adamdan bahsediyoruz bilmek zorunda
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gelsin benim huduta karakola da askerligi yaşatayim ona 8 saat 42 derece altındaUzman çavuş falan olur ha![]()

bu cocugu kaçırmamamız lazım