Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.315
- 101.526
- 5.238
TFF Başkanı Nihat Özdemir: "Yabancı sınırı ile ilgili bir değişiklik yok"
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
TFF Başkanı Nihat Özdemir: "Yabancı sınırı ile ilgili bir değişiklik yok"
Kesinlikle katılıyorum.Arkadaslar bana sorarsanız hem sol hem sağ bek ihtiyacimiz var. Bana göre ne lig ne de Şampiyonlar ligi için mevcut kadro ve alternatifler son derece yetersiz. Ve herhangi bir bek ismi hiç bir yerde geçmiyor. İşin bir baska kötü yani ise burdada konuşulmuyor oluşu .
Kesinlikle katılıyorum.
Ne mariano ne de (çok iyi bir profesyonel olmasına rağmen) nagatomo yeterli seviyede değiller.
Ama takımda revize edilmesi gereken o kadar çok nokta var ki, hem yabancı oyuncu sayısı, hem de FFP varken bek revizyonu bu sene zor görünüyor.
1 hafta önceye kadar en azından adam akıllı futbolcuların adı geçiyordu.Durum gün geçtikçe vahimleşiyor.Eduok, Aytaç falan
Bana sormadiniz ama soyleyeyim. Sampiyonlar liginde bi yere varmak icin gerekli olanlarArkadaslar bana sorarsanız hem sol hem sağ bek ihtiyacimiz var. Bana göre ne lig ne de Şampiyonlar ligi için mevcut kadro ve alternatifler son derece yetersiz. Ve herhangi bir bek ismi hiç bir yerde geçmiyor. İşin bir baska kötü yani ise burdada konuşulmuyor oluşu .
Hani?Announce Şener @GalatasaraySK
iki yilda 436 dk forma vermisler. 5 mac bile etmiyor. menajer itelemesi gibi duruyor. düzenli olarak hic top oynamamis ki bu profesyonel olarak. anca emre tasdemir gibi cerez parasina alinacaksa alinir oda denemek icin.Rudi Garcia doneminde Roma oylesine 2 yil kiraladi yani
Heryil böyle baslar transfer dönemleri , cok abartli isimler cikar piyasaya herkes bir havaya girer sonra gün gectikce birsey olmayinca yetersiz isimler ortaya atilir moral bozuklugu ve sinir ortami olusur. Transferin son dönemine yaklasinca ve hala transferler yetersiz olunca nefes alsin yeter transferleri istenir.1 hafta önceye kadar en azından adam akıllı futbolcuların adı geçiyordu.Durum gün geçtikçe vahimleşiyor.Eduok, Aytaç falan
Ozan dan biraz örnek alsalar hem kendileri hem kulüp ihya olurBir senedir yatıyor beklenenin çok uzağındaydı son dönem.
aynen öyle 2+2=4 ederArkadaslar bana sorarsanız hem sol hem sağ bek ihtiyacimiz var. Bana göre ne lig ne de Şampiyonlar ligi için mevcut kadro ve alternatifler son derece yetersiz. Ve herhangi bir bek ismi hiç bir yerde geçmiyor. İşin bir baska kötü yani ise burdada konuşulmuyor oluşu .
Bizde düzelir diye umut ediyoruz her dönem ama yok abi.Olmuyor ve olmayacakHeryil böyle baslar transfer dönemleri , cok abartli isimler cikar piyasaya herkes bir havaya girer sonra gün gectikce birsey olmayinca yetersiz isimler ortaya atilir moral bozuklugu ve sinir ortami olusur. Transferin son dönemine yaklasinca ve hala transferler yetersiz olunca nefes alsin yeter transferleri istenir.
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi