Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TFF Başkanı Nihat Özdemir: "Yabancı sınırı ile ilgili bir değişiklik yok"
r-siyah-renk-2-adet-paslanmaz-celik-araba-vites-topuzu-volkswagen__0740720037885490.jpg

Arkadaslar bana sorarsanız hem sol hem sağ bek ihtiyacimiz var. Bana göre ne lig ne de Şampiyonlar ligi için mevcut kadro ve alternatifler son derece yetersiz. Ve herhangi bir bek ismi hiç bir yerde geçmiyor. İşin bir baska kötü yani ise burdada konuşulmuyor oluşu .
Kesinlikle katılıyorum.
Ne mariano ne de (çok iyi bir profesyonel olmasına rağmen) nagatomo yeterli seviyede değiller.
Ama takımda revize edilmesi gereken o kadar çok nokta var ki, hem yabancı oyuncu sayısı, hem de FFP varken bek revizyonu bu sene zor görünüyor.

Kesinlikle katılıyorum.
Ne mariano ne de (çok iyi bir profesyonel olmasına rağmen) nagatomo yeterli seviyede değiller.
Ama takımda revize edilmesi gereken o kadar çok nokta var ki, hem yabancı oyuncu sayısı, hem de FFP varken bek revizyonu bu sene zor görünüyor.

Bu beklerle orta sahada Banega da olsa Mata da olsa forvetin Andre Silva bile olsa Şampiyonlar Liginde bizi bozuk para gibi harcarlar.

Arkadaslar bana sorarsanız hem sol hem sağ bek ihtiyacimiz var. Bana göre ne lig ne de Şampiyonlar ligi için mevcut kadro ve alternatifler son derece yetersiz. Ve herhangi bir bek ismi hiç bir yerde geçmiyor. İşin bir baska kötü yani ise burdada konuşulmuyor oluşu .
Bana sormadiniz ama soyleyeyim. Sampiyonlar liginde bi yere varmak icin gerekli olanlar

Yedek kaleci
As sag & sol bek
Emrenin duruma gore yedek sol bek
Yedek sag ve sol stoper
Hem as hem yedek 6 nr
Ilk 11 e 2 tane b2b ve bunlarin yedegi
Fegh 10 oynarsa sag ve sol kanat hem as hem yedek (onyekuru geliyorsa -1)
1 tane adam akilli forvet + gelecek vaad eden yedek

Yarmolenko da fena olmazdı kiralık.Sakatlıktan fazla forma şansı bulamadı herhalde.Eğer sakatlığı atlatıp yaz kampı yerse çok can yakar

Ligimizden orta sahaya alınabilecek yegâne yerli topçu irfan can kahveci'dir.
Ki kendisi Başakşehir'le olan ilişkilerimiz de göz önüne alındığında imkansıza yakın bir tansferdir.

Announce Şener @GalatasaraySK

Rudi Garcia doneminde Roma oylesine 2 yil kiraladi yani
iki yilda 436 dk forma vermisler. 5 mac bile etmiyor. menajer itelemesi gibi duruyor. düzenli olarak hic top oynamamis ki bu profesyonel olarak. anca emre tasdemir gibi cerez parasina alinacaksa alinir oda denemek icin.

1 hafta önceye kadar en azından adam akıllı futbolcuların adı geçiyordu.Durum gün geçtikçe vahimleşiyor.Eduok, Aytaç falan
Heryil böyle baslar transfer dönemleri , cok abartli isimler cikar piyasaya herkes bir havaya girer sonra gün gectikce birsey olmayinca yetersiz isimler ortaya atilir moral bozuklugu ve sinir ortami olusur. Transferin son dönemine yaklasinca ve hala transferler yetersiz olunca nefes alsin yeter transferleri istenir.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

aynen öyle 2+2=4 eder
bu bekler süper lig seviyesini bile kaldiramayacak vaziyette artik
tempolari iyice düstü

diagne+belhanda gitmezse elde para edecek pek bi oyuncu olmadigi icin kalanlardan anca luyindamanin bonservisini cikarabiliriz. gerisi de bonservissiz uyduruk adamlar olur. hector herrera,brahimi,alberto moreno gibi adamlar 1-2 haftaya kalmaz bi yere imza atar.

Heryil böyle baslar transfer dönemleri , cok abartli isimler cikar piyasaya herkes bir havaya girer sonra gün gectikce birsey olmayinca yetersiz isimler ortaya atilir moral bozuklugu ve sinir ortami olusur. Transferin son dönemine yaklasinca ve hala transferler yetersiz olunca nefes alsin yeter transferleri istenir.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bizde düzelir diye umut ediyoruz her dönem ama yok abi.Olmuyor ve olmayacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt