- 13 Ekim 2014
- 108.717
- 58.379
- 4.588
Yonetim mahkemeleri felan bekliyor anlasilan. Ondan transferler yapilmiyor.... ir de yeni secim felan olursa anca agustosda ..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kaynak
Gelmez,keske gelseYENİ HABER
Inter'den Radja Nainggolan istiyormuşuz. Radja olursa Banegadan vazgeçeçekmişiz. Kiralık istiyormuşuz.
yorumları alalım ...
6-8 RadjaRadja Nainggolan 10 numara değil mi şimdi 8'de mi oynatacagız tabi gelirse ?
belhanda elde daha.
Siyasi baskının muhalefetten yana tavır takınacağını hiç zannetmiyorum özellikle Hayri Kozak'ın divanda dediklerinden sonra.siyasi baskı var karar aleyhimize çıkacak.
Ben Arfa'nın sorunu yaşı ya da sakatlığı değil bence abi. Adamın karakteri sorunlu, gittiği hiç bir kulüpte aidiyet duygusuna girmedi. 1 ay ücreti geç yatsa ortalığı birbirine kattı. Paragöz futbolcunun önde gideni. Bi kaza oldu da geldi diyelim primi, bonusu iliğimizi kemiğimizi kuruturSenol Q7den 15-16 ve 16-17 sezonu çok verim almaya basarmisti. Belki Fatih hoca bunu Ben Arfayla da becerebilir. Yasli olmasi ve gecen sezon büyük sakatlik yasamasi bu transferi riskli yapar lakin.
Radja dediniz de, Juventus'a ne yağlamıştı be
Ben Arfa'nın sorunu yaşı ya da sakatlığı değil bence abi. Adamın karakteri sorunlu, gittiği hiç bir kulüpte aidiyet duygusuna girmedi. 1 ay ücreti geç yatsa ortalığı birbirine kattı. Paragöz futbolcunun önde gideni. Bi kaza oldu da geldi diyelim primi, bonusu iliğimizi kemiğimizi kurutur