Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yonetim mahkemeleri felan bekliyor anlasilan. Ondan transferler yapilmiyor.... ir de yeni secim felan olursa anca agustosda ..

Seçime gidilirse tüm yaz boşa gececek, dıransfer mıransfer gelmez 2 ay

Daha önce de yazdım Radja Nainggolan tam aradığımız oyuncu.

Bize gelir mi bilemem ama tam bizlik oyuncu.

2011 Melo transferi gibi olur.

Mevcut hukuk düzeninde Apo filan biliyodur bu mahkemenin hangi yönde sonuçlanacağını aksine bir şey olsa eminim gündem olurdu zaten öncesinden.

Radja Nainggolan 10 numara değil mi şimdi 8'de mi oynatacagız tabi gelirse ?

belhanda elde daha.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Nainggolan 8 numara oynar zaten.

Fakat yaşı ilerledikçe şutör olduğundan dolayı ileride değerlendirdiler.

6 numara ve 8 numara oynuyordu kariyerinin çıkış yaptığı sezonlarda.

Senol Q7den 15-16 ve 16-17 sezonu çok verim almaya basarmisti. Belki Fatih hoca bunu Ben Arfayla da becerebilir. Yasli olmasi ve gecen sezon büyük sakatlik yasamasi bu transferi riskli yapar lakin.

Senol Q7den 15-16 ve 16-17 sezonu çok verim almaya basarmisti. Belki Fatih hoca bunu Ben Arfayla da becerebilir. Yasli olmasi ve gecen sezon büyük sakatlik yasamasi bu transferi riskli yapar lakin.
Ben Arfa'nın sorunu yaşı ya da sakatlığı değil bence abi. Adamın karakteri sorunlu, gittiği hiç bir kulüpte aidiyet duygusuna girmedi. 1 ay ücreti geç yatsa ortalığı birbirine kattı. Paragöz futbolcunun önde gideni. Bi kaza oldu da geldi diyelim primi, bonusu iliğimizi kemiğimizi kurutur

Bittiğimiz gün olur seçim kararı çıkarsa.

Bide Özbek seçilir ise ardından buyurun cenaze namazına

Ben Arfa'nın sorunu yaşı ya da sakatlığı değil bence abi. Adamın karakteri sorunlu, gittiği hiç bir kulüpte aidiyet duygusuna girmedi. 1 ay ücreti geç yatsa ortalığı birbirine kattı. Paragöz futbolcunun önde gideni. Bi kaza oldu da geldi diyelim primi, bonusu iliğimizi kemiğimizi kurutur

Ben de bunu anlatmaya calisiyorum renktas. Q7 de pek sorunsuz futbolcu sayilmaz neredeyse her kulüpte basarili olamadi ama o 2 sezon Senol ondan verim almaya basarmisti. Riskli transfer olur ama tutarsa gerçekten tutar yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt