Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abdmes.webp

Ahhhh ahhh Keisuke Honda bebe zamanlarında yazmıştım seni yönetime ama kesin maili spamladılar. Galatasaray formasıyla görmek isterdim

Boşver kartal çevirmeyi de, evlilik hakkındaki kısa izlenimlerini alalım abi. Tavsiye ediyor musun? :D

Daha çok yeni bu soruya cevap vermek için :asd: Şuana kadar gayet güzel devam ediyor :) Maddi yönden hırpalıyor, yoruyor, mahvediyor o ayrı, özellikle 390ken altını alıp parasını 10 gün sonra vericem dediğinde altın 479a fırladığında ufak krizler yaşayabiliyorsun. Düğünü yapacam dediğinde herşey hazırken korona diye birşey çıkabiliyor, Sonrasında düzelir dediğin tarihte vaka sayısı daha fazla olabiliyor :asd: Herşeye rağmen, evlilik güzel şey. Eve geldiğinde sıcak yemek, temiz çamaşır, temiz çarşaf var. Belirli gün ve saatlerde arkadaşlarınla görüş saatin var (Hapishane gibi anlattım farketmeden :D ).

Bu ayi nediyor

HAHAHAAHAAH

Gerizekalı biz mi dedik Slimani, benzia, ayew, moses, diego, zanka, rami, falette, sadık, tolgay, kameni, a.potuk, türüç, jailson, Mevlüt gibi sığırlara paraları basın diye. 1 milyon tane leş transfer yap, 1 kupa bile alama sonra bizi bitirdiler diye ağla. Kabzımal ya

Son düzenleme:
Gerizekalı biz mi dedik Slimani, benzia, ayew, moses, diego, zanka, rami, falette, sadık, tolgay, kameni, a.potuk, türüç, jailson, Mevlüt gibi sığırlara paraları basın diye. 1 milyon tane leş transfer yap, 1 kupa bile alama sonra bizi batırdılar diye ağla. Kabzımal ya
Bunların istediği Türk futbolunda fb her sene şampiyon oluyor. 30‘u kovalıyor. Türk futbolu umurlarında değil. Olsaydı kural düzen bilirlerdi. Sonları ne olacak merakla bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt