- 8 Temmuz 2015
- 35.760
- 70.578
- 3.783
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Leş gibi topçu bana göre.
uç milyona bağlar abdurrahim başkan
on bes milyonuç milyona bağlara abdurrahim başkan
Bu ayi nediyor
HAHAHAAHAAH
Katılmıyorum Nzonzi, Luyindama, Marcao, Seri, Lemina, Andone hiç haberleri bile çıkmamıştı. Transfer bitince düşmüştü medyaya.Biz bir transfer yapiyorsak 7 duvelin haberi olur. Demekki onumuzdeki 1 hafta da kimse gelmeyecek
atıf şeyşunun prime taymını gösterir 1 sene ondan sonra normal şeyşuya döner
iyi zamanları oldu da bu sene hiç izlemedim
cuma namazı en ön saf hayali imiş sanki kral2 ayagi saglamsa burda ne yazik ki 2.Nwakeme vakasini yasariz
Deli topcu yav 2 sene once bize gelmesini cok istedim boufal belhanda khazri hayalim vardi olmadi
Boşver kartal çevirmeyi de, evlilik hakkındaki kısa izlenimlerini alalım abi. Tavsiye ediyor musun?![]()
Şuana kadar gayet güzel devam ediyor
Herşeye rağmen, evlilik güzel şey. Eve geldiğinde sıcak yemek, temiz çamaşır, temiz çarşaf var. Belirli gün ve saatlerde arkadaşlarınla görüş saatin var (Hapishane gibi anlattım farketmeden HataysporMuhtemelen başaktır
Bu ayi nediyor
HAHAHAAHAAH
Bunların istediği Türk futbolunda fb her sene şampiyon oluyor. 30‘u kovalıyor. Türk futbolu umurlarında değil. Olsaydı kural düzen bilirlerdi. Sonları ne olacak merakla bekliyorumGerizekalı biz mi dedik Slimani, benzia, ayew, moses, diego, zanka, rami, falette, sadık, tolgay, kameni, a.potuk, türüç, jailson, Mevlüt gibi sığırlara paraları basın diye. 1 milyon tane leş transfer yap, 1 kupa bile alama sonra bizi batırdılar diye ağla. Kabzımal ya