Doğukan Dündar
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2010
- 22.399
- 12.020
- 1.873
Cok iii diyenlerde varLeş gibi topçu bana göre.
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cok iii diyenlerde varLeş gibi topçu bana göre.
Bu ayi nediyor
HAHAHAAHAAH
cuma namazı en ön saf hayali imiş sanki kral![]()
Orta sahaya yamyam bir oyuncu istiyorum böyle beni ıslatıcak okuma yazma bilmeyen cinsten
Tamam istw medyaya dustuktwn sonra bile gelmesi saglik kontrole falan sürüyor. Biz baya orta sahasiz lige basliyoruz. 2 hafta varKatılmıyorum Nzonzi, Luyindama, Marcao, Seri, Lemina, Andone hiç haberleri bile çıkmamıştı. Transfer bitince düşmüştü medyaya.
+onyekuru(ilk gelisi)Katılmıyorum Nzonzi, Luyindama, Marcao, Seri, Lemina, Andone hiç haberleri bile çıkmamıştı. Transfer bitince düşmüştü medyaya.
Sağlık kontrolü nedir sanki çok sürmez.Tamam istw medyaya dustuktwn sonra bile gelmesi saglik kontrole falan sürüyor. Biz baya orta sahasiz lige basliyoruz. 2 hafta var
Yok, sağ tarafıma döndüm, kahvem bitti ha ortasahayı soruyorsan aynı aynıDurum aynı mı hala
Bu oyuncular medyaya düştükten 1 gün sonra geldi genelde. Ben önümüzdeki hafta başına kadar bekliyorum şahsen 2 gençTamam istw medyaya dustuktwn sonra bile gelmesi saglik kontrole falan sürüyor. Biz baya orta sahasiz lige basliyoruz. 2 hafta var
Yagiz gibi muhabirimiz nezaman gelir yaw
Falcao'da bir salavat zinciri yapılmıştı işe yaradıOrta saha duasına mı başlasak ne dersiniz.
Bu iş böyle olmayacak, koca sezonu p.ç edecekler yine göz göre göre.
sent via GSC