Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha çok yeni bu soruya cevap vermek için :asd: Şuana kadar gayet güzel devam ediyor :) Maddi yönden hırpalıyor, yoruyor, mahvediyor o ayrı, özellikle 390ken altını alıp parasını 10 gün sonra vericem dediğinde altın 479a fırladığında ufak krizler yaşayabiliyorsun. Düğünü yapacam dediğinde herşey hazırken korona diye birşey çıkabiliyor, Sonrasında düzelir dediğin tarihte vaka sayısı daha fazla olabiliyor :asd: Herşeye rağmen, evlilik güzel şey. Eve geldiğinde sıcak yemek, temiz çamaşır, temiz çarşaf var. Belirli gün ve saatlerde arkadaşlarınla görüş saatin var (Hapishane gibi anlattım farketmeden :D ).
Şu kısım müthiş yav. :D

tff yeni sezona herhangi bir isim vermeme kararı almış

IMG_9225.webp

Dede yargı dağıtıyor:))

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

zahavi-fb deniyor. Bu sene hiç bir transferini kıskanmadım ama bu transfer gerçekten kıskanılır. Tam bir ceza sahası golcüsü.

Şu ''Avrupa kupalarında herkes türk takımlarını desteklemeli.'' muhabbetinden gına geldi artık..

Futbol gibi bir eğlence işi üzerinde yalandan milliyetçilik kasıyor millet....

Futbol artık eskisi gibi değil özellikle ş.ligi maçlarında inanılmaz paralar dönüyor..Rakibim olan takım ş.ligi ya da diğer avrupa amçlarını kazanırsa para kazanacak ve çok daha iyi transferler yapacak ve benim önüme geçecek...O zaman neden destekleyeyim ben rakibimi avrupada?..

Herşeyi geçtim bunları avrupa maçlarında desteklesek maç kazandıkları akşam sosyal medyada sağda solda direk hakaretler,küçümsemeler havada uçuşuyor..

Neden destekleyelim sizi

Ben de sinir olmuştum ama artık Diagne ve ikisine sahip çıkacağız
Diagne'den nedense çok umutluyum ben bu sene için

Diagne manyagi bile daha sevimli geliyor gözüme Falcao ya kiyasla. Normalde Diagne kesinlikle satilmali derdim ama hem Falcao her an sakatlanabilir hem de bizim beceriksizler kesinlikle bir forvet alamazlar Diagne yerine.

Şu ''Avrupa kupalarında herkes türk takımlarını desteklemeli.'' muhabbetinden gına geldi artık..

Futbol gibi bir eğlence işi üzerinde yalandan milliyetçilik kasıyor millet....

Futbol artık eskisi gibi değil özellikle ş.ligi maçlarında inanılmaz paralar dönüyor..Rakibim olan takım ş.ligi ya da diğer avrupa amçlarını kazanırsa para kazanacak ve çok daha iyi transferler yapacak ve benim önüme geçecek...O zaman neden destekleyeyim ben rakibimi avrupada?..

Herşeyi geçtim bunları avrupa maçlarında desteklesek maç kazandıkları akşam sosyal medyada sağda solda direk hakaretler,küçümsemeler havada uçuşuyor..

Neden destekleyelim sizi

Mesela Galatasaray CL kupasını alsa ülkeye en az 300 milyon euro döviz girişi demek diğer 3 klüpte avrupada başarılı olsa eder 400_500 milyon euro...Ülke ekonomisi ile ilgili

Ekli dosyayı görüntüle 90720
Dede yargı dağıtıyor:))

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şahsen ben Mensah'ın yeterli veya yetersiz bi topçu olmasında değilim. Ha, uygun bir maliyete gelmesini isteyenlerdendim. Çünkü defoları olmasına rağmen, sahip olduğu özellikler net bir şekilde eksikliğini yaşadığımız konulardı.

Neydi bunlar?
- Şut
- Duran top
- Dribbling (bu konuda lig lider)

Neyse, ben BJK'nın iyi bir transfer yaptığını düşünüyorum. Ama benim ne düşündüğümün de bir önemi yok. Çünkü hoca istemiş. Mevzu şu ki, günlerce uğraşıyorsun ve herifi menemene domates bile koyacak durumu olmayan rakibine kaptırıyorsun. Ek olarak, hem dalga malzemesi oluyorsun, hem de zaman kaybediyorsun.

Mensah transferi için uğraşmazsın. Herifi istiyorsan alır gelirsin. Mensah'ı bile ekonomik olarak senden kat ve kat kötü durumda olan rakibine kaptırıp sonra da dalga geçer gibi biz istemedik, kendisi bize haber yolladı diyemezsin. Mevzu bu kadar basit.

"Son dakikada sıkıntı çıkmaz ve sağlık kontrollerinden geçerse, savunma oyuncusu Ocar Cabezas önümüzdeki günlerde Türkiye Süper Ligi'nden Galatasaray'ın yeni oyuncusu olarak resmiyet kazanacak." diye iddia etmiş, ancak diyen kişi muhabir filan değil yanlış anlamadıysam. Via hasan yildirim

O geliyorrr

Alt yapi dan bi 6 numara cikaralim bari yokmu yetenekli bi genc

Yillardir 2000 jenerasyonu yaziliyor da ozan kabak disinda kimseyi göremedik

Sans bulmuyorlar diyenler olacaktir belki Ama potansiyel varsa bir sekilde sans bulur oyuncular ozan kabak’ta oldugu gibi

Hatta emin bile az cok sans buldu kaptan olarak ciktigi Mac bile oldu Ama simdilik sanki yetersiz gibi gorundu

Demek Fenerin durumunda biz olsak direk kilit vururduk kapıya.Adamların yöneticileri ile iyi dalga geçtik ama cengiz ve albayraktan iyiler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt