Hakan Türkoğlu
Parçalı Üye
- 2 Nisan 2011
- 3.771
- 3.952
- 1.413
Lemoş piyasası olan bir futbolcu..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gomis, Maicon vs satışlarını çevresi olan bir SD yapsa 15 m euro rahat sokarlardı kasaya.
Yapılan anlaşmanın dursun döneminde yapıldığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam reis. Tıpkı Ndiaye transferi gibi. O da dursun döneminde yapılmıştı. Seçimi kaybedince Mustafa Cengiz yönetiminde resmileşti sadece.Yonetim degisimi sonrasi olmadimi bu gelisme ustat. Hatta cengo baskan nasil onemli bi ise imza attiklarini gelen parayla nagatomoyu aldiklarini anlatıyordu. Bi detayi kacirdigim kesin ama tam anlamadim hatirlayamadim sanirim
Yonetim degisimi sonrasi olmadimi bu gelisme ustat. Hatta cengo baskan nasil onemli bi ise imza attiklarini gelen parayla nagatomoyu aldiklarini anlatıyordu. Bi detayi kacirdigim kesin ama tam anlamadim hatirlayamadim sanirim
Düzgün sportif direktör olsa biz Tudorun aldırdığı tüm adamları satardık bir noktada zaten. Teklif gelmiyormuş o teklifi sen getirteceksin pr yaparak.Benim Cengiz yönetimin gördügümde en mantiksiz sey Maiconu zorunlu opsiyonsuz yollamakti. O kiralik isine ne düsünürek evet dediler dahada anlamiyorum. 1,5 sene yaslandimi degeri mi yükselir sandilar? 4 ay önce 3+9 milyonluk teklif gelmisti Maicon icin Setene göre. Adam gibi bir sportif direktör o dönem bence Maiconu rahat 1,7 kiralik ve yazin 3,3 milyon opsiyonla postalardi. O 3,3 milyon ekstra parayla yazin belki erkenden bir forvet transfer ederlerdi ve haftalarca Falcaoun pesinden kosmaya gerek kalmazdi.
%94 ihtimalle bu doğru.ben bu verilen maaşlarda kulüp yöneticilerinin pay aldığını birçok kişinin kulüp üzerinden zengin olduğunu düşünüyorum.
@Melih Peker var. Gerçi kendisinin uzmanlığı vajinismus ama bir danış istersen.Tıpçı arkadaş var mı özelden yazarsa sevinirim
Borsa isini diyorsan evet, Dursun zamaninda oldu.Yapılan anlaşmanın dursun döneminde yapıldığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam reis. Tıpkı Ndiaye transferi gibi. O da dursun döneminde yapılmıştı. Seçimi kaybedince Mustafa Cengiz yönetiminde resmileşti sadece.
Maicon'u 1.5 milyon euro'ya satıp arapların yolladığı özel jetin masrafı olan 70 bin euro'yu bile ödeyen şu yönetimin Cavanda'yı 2.4 milyon euro'ya satma ihtimali Doğu Perinçek'in aldığı oy oranından bile daha düşük.