Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gomis, Maicon vs satışlarını çevresi olan bir SD yapsa 15 m euro rahat sokarlardı kasaya.

Benim Cengiz yönetimin gördügümde en mantiksiz sey Maiconu zorunlu opsiyonsuz yollamakti. O kiralik isine ne düsünürek evet dediler dahada anlamiyorum. 1,5 sene yaslandimi degeri mi yükselir sandilar? 4 ay önce 3+9 milyonluk teklif gelmisti Maicon icin Setene göre. Adam gibi bir sportif direktör o dönem bence Maiconu rahat 1,7 kiralik ve yazin 3,3 milyon opsiyonla postalardi. O 3,3 milyon ekstra parayla yazin belki erkenden bir forvet transfer ederlerdi ve haftalarca Falcaoun pesinden kosmaya gerek kalmazdi.

Yonetim degisimi sonrasi olmadimi bu gelisme ustat. Hatta cengo baskan nasil onemli bi ise imza attiklarini gelen parayla nagatomoyu aldiklarini anlatıyordu. Bi detayi kacirdigim kesin ama tam anlamadim hatirlayamadim sanirim
Yapılan anlaşmanın dursun döneminde yapıldığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam reis. Tıpkı Ndiaye transferi gibi. O da dursun döneminde yapılmıştı. Seçimi kaybedince Mustafa Cengiz yönetiminde resmileşti sadece.
Maicon'u 1.5 milyon euro'ya satıp arapların yolladığı özel jetin masrafı olan 70 bin euro'yu bile ödeyen şu yönetimin Cavanda'yı 2.4 milyon euro'ya satma ihtimali Doğu Perinçek'in aldığı oy oranından bile daha düşük.

Yonetim degisimi sonrasi olmadimi bu gelisme ustat. Hatta cengo baskan nasil onemli bi ise imza attiklarini gelen parayla nagatomoyu aldiklarini anlatıyordu. Bi detayi kacirdigim kesin ama tam anlamadim hatirlayamadim sanirim

''Profesyonel futbolcularımızdan Luis Pedro Cavanda'nın 2017-2018 sezonunun sonuna kadar Royal Standard de Liège (Standard) kulübüne geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, Standard kulübü Şirketimize net 500.000 Euro geçici transfer bedeli ödeyecektir. Ayrıca, Standard Kulübü 20 Mayıs 2018 tarihine kadar net 1.500.000 Euro transfer bedeli ödemek kaydıyla futbolcuyu satın alma hakkına sahip olmakla beraber bu opsiyonunu kullanması ve 15 Eylül 2018 tarihine kadar futbolcuyu bünyesinde tutması halinde Şirketimize transfer bedeline ek olarak net 900.000 Euro daha ödeme yapacaktır. Bu iki şartın gerçekleşmesi durumunda satın alma bedeli toplam net 2.400.000 Euro olacaktır."

Cavanda Dursun döneminde gitti ve Liege parayi zaten vereceklerdi. Adamlar Cavandayi almayi istiyordu zaten. Bence Cengiz yönetimin hic bir payi yok o transferde.

Gurrpegi Lemina ile ilgili

" bizim kendisine teklifimiz belli; şimdilik kiralama ücreti yok, 1.4 milyon euro maaş.
belirli bir maç sayısını geçerse 2021 yazında ödenmek üzere makul bir kiralama ücreti. "

demiş.

Güzel bir duyum bile yok ya. Colibali gelicek diye mi beklicez şimdi anasını satayım nedir yani mevzu kimi almak için uğraşıyor bunlar hiç anlam veremedim bu adamla uğraşmazsın yani adamın fiyatı belli, olayı belli ya alırsın ya da mevzu kapanır.

Benim Cengiz yönetimin gördügümde en mantiksiz sey Maiconu zorunlu opsiyonsuz yollamakti. O kiralik isine ne düsünürek evet dediler dahada anlamiyorum. 1,5 sene yaslandimi degeri mi yükselir sandilar? 4 ay önce 3+9 milyonluk teklif gelmisti Maicon icin Setene göre. Adam gibi bir sportif direktör o dönem bence Maiconu rahat 1,7 kiralik ve yazin 3,3 milyon opsiyonla postalardi. O 3,3 milyon ekstra parayla yazin belki erkenden bir forvet transfer ederlerdi ve haftalarca Falcaoun pesinden kosmaya gerek kalmazdi.
Düzgün sportif direktör olsa biz Tudorun aldırdığı tüm adamları satardık bir noktada zaten. Teklif gelmiyormuş o teklifi sen getirteceksin pr yaparak.

Fener her gün oyuncuları hakkında satış haberi çıkartıyor isimlerin piyasada dönmesini sağlıyor, bunlar hep strateji.

Sen elindekini değersizleştiriyorsun.

Mustafa Cengiz maalesef ilk geldiği yıldaki o havayı veremiyor, ivedilikle seçim kararı alması lazım.

Biz kendimizle yarıştığımız için başarısız buluyoruz yönetim ve teknik ekibi transfer döneminde.
Yoksa FB, BJK ve TS'den çok daha iyiyiz hala.

beyler geçen o kadar transfer yaptık sonuç 6.lık. biraz sakin olun. yangın çıkarmayın

Forumda genelde Fenerbahçe hakkında konuşmam bizim dengimiz bir takım değil artık, yalnız son dönemde o kadar Fenerbahçe hakkında postlar görüyorum ki sanki BvB gibi takım inşa ediyorlar sanırsın

En ufak mantıklı hamlesi yok Fenerbahçe'nin yaptığı transferlerin hemen hepsi oyuncunun geçmişine yönelik transferler Valencia&Lemos filan mı şampiyon yapacak onları ? son dönemde mantıklı tek transferleri var o da Ferdi geri kalanı kaldır at çöpe

Lütfen Fenerbahçe'yi konuşacaksanız gibin Antu'da konuşun bu ne Fenerbahçe merakı ?

Şahsen fenerbaçemizin transferlerini kıskanıyorum.

Yapılan anlaşmanın dursun döneminde yapıldığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam reis. Tıpkı Ndiaye transferi gibi. O da dursun döneminde yapılmıştı. Seçimi kaybedince Mustafa Cengiz yönetiminde resmileşti sadece.
Maicon'u 1.5 milyon euro'ya satıp arapların yolladığı özel jetin masrafı olan 70 bin euro'yu bile ödeyen şu yönetimin Cavanda'yı 2.4 milyon euro'ya satma ihtimali Doğu Perinçek'in aldığı oy oranından bile daha düşük.
Borsa isini diyorsan evet, Dursun zamaninda oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt