Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim'in yahudi olduğu "her firavun'un bir musası vardır" lafından belli zaten

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fenerbahçemiz farkı koydu gidiyor. Bu sene her alanda gümbür gümbür geliyorlar 👏👏👏

Gala sevgisinin dedikleri doğruysa rodop yönetimden eskisi kadar haber alamıyor artık.Bence twitterda taraftarlara verdiği ukala cevaplardan yönetim rahatsız oldu.

B4C340EB-67F0-4776-8CC9-33ED5B46C627.webp

💛❤️

ne alaka ya isim cikti diye oyuncunun değeri mi artar. Bu adamın bir bedeli vardır nasıl biz marcao 20 luyindama 25 diyorsak bu adam için de istenen bellidir. Ne yani simdi Napoli gelse marcaoyu istiyorum dese oo ismi çıktı artik 50 milyon euro mu diyeceğiz.
Bu oyuncuların fiyatları ilk günden bellidir çat yatirirsin parayı alırsın ücreti 10 gün uurmeye çalışıp oyuncuyu alamadığından fiyatı artı artik mooduna girmeyelim.

Coulibaly için 3m normal mi?

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Barça,Braga'dan Trincao diye birini almış. İlk defa duydum. Herifi 31 milyon Euro'ya almışlar. Eskiden bu paralara Figo, Büyük Ronaldo,Zidane,Batistuta,Denis Bergkamp filan alınıyordu.

Barça,Braga'dan Trincao diye birini almış. İlk defa duydum. Herifi 31 milyon Euro'ya almışlar. Eskiden bu paralara Figo, Büyük Ronaldo,Zidane,Batistuta,Denis Bergkamp filan alınıyordu.
Eskiden dedigin 25 yil once falan . Bu forumda cogu kisi dogmamistir bile. :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt