Ferdi Hoşer
Aslan Üye
- 1 Aralık 2008
- 8.279
- 4.056
- 1.748
Aynı çukura defalarca düşen insan örneği Abdurrahim Albayrak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Süper fırsat bence. Tabii ne kadar maaş ister bilemiyorum. Benfica’da 2 ye yakın alıyordu
En son Donk-Ömer’le çıktığımızda 1-3 çakmıştık yalnız kadıköy’de.Beceriksiz herifler transferlerini bitirmis Fener'e karsi Donk-Ömer'le cikaracak takimi. Sonra galibiyet beklersiniz. Bu sene de yenemeyiz Feneri.
feneri deplasmanda yenmeyip ligde sampiyon olsaydik daha iyidi.En son Donk-Ömer’le çıktığımızda 1-3 çakmıştık yalnız kadıköy’de.![]()
En son 1 degil en az 2 forvet alacagiz diyordu. Abdürrahim Albayrak'in yalanlarina ben inanmiyorum.Albayrak (kaynak a spor):
"Taraftarımız haklı ama 50 gün süre var."
"Ekonomik krizde 1 kuruşu sokağa atacak durumumuz yok. Ciddi ve titiz çalışıyoruz."
"Galatasaray transfer yapacaktır. Herkesin içi rahat olsun."
Şu bizim transferlere de bi bak hele : )
Her konuşma aynı ezber kelimelerAlbayrak (kaynak a spor):
"Taraftarımız haklı ama 50 gün süre var."
"Ekonomik krizde 1 kuruşu sokağa atacak durumumuz yok. Ciddi ve titiz çalışıyoruz."
"Galatasaray transfer yapacaktır. Herkesin içi rahat olsun."
Allah belanı versin senin çomarAbdurrahim Albayrak: "Galatasaray'da transfer bitmez. Seri ve Lemina, Galatasaray'da oynamış 2 değerli futbolcudur. Lemina'yı bonservisiyle vermek istiyorlar. Bu paraları Türk kulüpleri ödeyemez artık. 8-9 milyon euro'luk bonservisler ödeyecek durumumuz yok."
Cezam bitti çok şükür yatıp çıktım çok özledim sizi