Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sezon bence bitti bizim icin, daha transferler gelecekte edecekte, zaten kadromuz zayif, 1-2 transfer de kurtarmaz zaten, temposuz ve statik futbol bizi bekliyor

@Hayri Cund

ZHjK0km.png

pandemi olmasa sampiyonluk bla bla bla

seri ve leminayi konusuyor hala

transfer sezonu bitince kimseyi almadan kapatacaklar

sonuc: pandemiden sonra sampiyonlugu kacirdik ve transfer yapmaya zaman bulamadik

Albayrak (kaynak a spor):

"Taraftarımız haklı ama 50 gün süre var."

"Ekonomik krizde 1 kuruşu sokağa atacak durumumuz yok. Ciddi ve titiz çalışıyoruz."

"Galatasaray transfer yapacaktır. Herkesin içi rahat olsun."

Albayrak (kaynak a spor):

"Taraftarımız haklı ama 50 gün süre var."

"Ekonomik krizde 1 kuruşu sokağa atacak durumumuz yok. Ciddi ve titiz çalışıyoruz."

"Galatasaray transfer yapacaktır. Herkesin içi rahat olsun."
En son 1 degil en az 2 forvet alacagiz diyordu. Abdürrahim Albayrak'in yalanlarina ben inanmiyorum.

Takımı 3 haftada dograyip şampiyonluktan ettiler ağzını açıp iki kelime edemedin . Sonra çıkmış bizi koronavirüs mahvetti diyor . Galatasaray ı virüs değil senin de alet olduğun tezgahlar mahvetti . Galatasaray taraftarını balık hafızalı sanma

Ali Naci az önce canlı yayında Donk orta sahanın direk ilk 11 oyuncusu olarak düşünülüyor, yanında Emre Akbaba’yı sanmıyorum ancak Ömer olacak gibi görünüyor dedi. Sürekli borç, ödeme ve FIFA’dan bahsetmesi de bir şeyleri alıştırma çabası gibi yorumlanıyor

Bu naci de yangin pesinde herhal

Bu yönetim bize yakismiyo ilk 3 hafta derbi olama ihtimalini düsunmelisin kardesim tff bu konuyu konusurken hemen aciklama yapacaksin ilk hafta seyircili olsun demen lazim derbi cikinca yok seyirci olsun filan yakismiyo bize oyun oynanmaya basliyinca degisin diyemezsiniz kardesim fb ile ayni istekde bulunamayiz cünki biz GALATASARAYIZ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt