Can Eroğlu
Aslan Üye
- 21 Ocak 2019
- 8.002
- 6.752
- 718
Abdurrahim balonu her transfer döneminde patlıyor çok şükür seneye son
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fenere bende ihtimal vermiyorum ama pandemide seyircisiz oyun kültürüyle b.şehir malesef yine öne çıkacaktır. Şampiyon olabiliriz ama güle oynaya zor, zaten bayerni komple GSli yapsan yine uğraşır bu çakal sürüsü.Erol sezonu tamamlayamaz.
Bu sene en rahat şampiyonluklarımızdan birini alacağız gibi hissediyorum.
Yahu ben sana Ronaldo Nazário & Bergkamp diyorum Robben&Sneijder diyorum daha ne kadar acayip bir oyuncu arıyoruz ki ? Dünya tarihinde Stam kadar acayip sayabileceğin kaç stoper var ? bir elin parmağını geçmezBunlarin bir çoğu genclik donemi eski ayrica ptt liginden de fransaya gidiyor ben genel olarak diyorum.5 buyuk lig top takimlarina hollandadan acayip oyuncu olmadigi surece almam hele hele 40 ustu bonservis hic bir sekilde verilmez.
Ben suanlik o saydığın liglerin turkiye rusya haric hollanda liginden cok daha iyi oldugunu dusunuyorum. 20 sene onceyi bilmiyorum.Yahu ben sana Ronaldo Nazário & Bergkamp diyorum Robben&Sneijder diyorum daha ne kadar acayip bir oyuncu arıyoruz ki ? Dünya tarihinde Stam kadar acayip sayabileceğin kaç stoper var ? bir elin parmağını geçmez
Öyle bir bahsediyorsun ki PTT'den 40 yılın başında bir oyuncu çıkıyor ama Hollanda ligi bu konuda her zaman çok iyiydi ilk 5 lige oyuncu pazarlama konusunda Avrupa'nın ilk 10 ligi içinde en iyi liglerden birisi Fransa&İtalya&Portekiz&Rusya&Belçika&Türkiye gibi liglerden çok daha iyi diyebiliriz
Bu adam çok konuşuyor
Acayip koymuş tweet altı ağlama duvarıhafiften tokatlamamıs mı kuşları
Win-win olur heBurayi okuyan duyumcu gazeyeci kılıklı arkadaşlar linnes-dorukhan toköz takasi falan yazin belki kuluplerin aklina yatar
Başakşehir daha sol kanat almadı Babeli de başaka yazsınlar. Severler yaşlı oyuncuyuBurayi okuyan duyumcu gazeyeci kılıklı arkadaşlar linnes-dorukhan toköz takasi falan yazin belki kuluplerin aklina yatar
Bjk macini izledim bir takim bu kadar cop olabilir sag bek yol gecen hani linnes banko is yaparWin-win olur he
Bu adam çok konuşuyor
@ Ahmet DENİZCİBurayi okuyan duyumcu gazeyeci kılıklı arkadaşlar linnes-dorukhan toköz takasi falan yazin belki kuluplerin aklina yatar
Ben Hollanda ligi bu liglerden daha iyi demiyorum, taa ilk alıntıladığım mesajında yazmışsın "Hollanda liginden 5 buyuk lige oyuncu alınmaz" diye ben diyorum ki Hollanda ligi 5 büyük lige oyuncu satma konusunda en iyi liglerden birisiBen suanlik o saydığın liglerin turkiye rusya haric hollanda liginden cok daha iyi oldugunu dusunuyorum. 20 sene onceyi bilmiyorum.
Bu adam çok konuşuyor