Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erol sezonu tamamlayamaz.

Bu sene en rahat şampiyonluklarımızdan birini alacağız gibi hissediyorum.
Fenere bende ihtimal vermiyorum ama pandemide seyircisiz oyun kültürüyle b.şehir malesef yine öne çıkacaktır. Şampiyon olabiliriz ama güle oynaya zor, zaten bayerni komple GSli yapsan yine uğraşır bu çakal sürüsü.

Gule oynaya nasil sampiyon oluyoruz. Orta sahamiz yok. Lemina seri geri donse sukredecek hala geldik ah yonetim ah.

Neyse seri kotu oyuncu degil onune arkasina sagina soluna yanina azman oyuncular koyarsak
Lemina da 50 macin 25inde oynarsa bir seyler olabilir.

Bunlarin bir çoğu genclik donemi eski ayrica ptt liginden de fransaya gidiyor ben genel olarak diyorum.5 buyuk lig top takimlarina hollandadan acayip oyuncu olmadigi surece almam hele hele 40 ustu bonservis hic bir sekilde verilmez.
Yahu ben sana Ronaldo Nazário & Bergkamp diyorum Robben&Sneijder diyorum daha ne kadar acayip bir oyuncu arıyoruz ki ? Dünya tarihinde Stam kadar acayip sayabileceğin kaç stoper var ? bir elin parmağını geçmez

Öyle bir bahsediyorsun ki PTT'den 40 yılın başında bir oyuncu çıkıyor ama Hollanda ligi bu konuda her zaman çok iyiydi ilk 5 lige oyuncu pazarlama konusunda Avrupa'nın ilk 10 ligi içinde en iyi liglerden birisi Fransa&İtalya&Portekiz&Rusya&Belçika&Türkiye gibi liglerden çok daha iyi diyebiliriz

Yahu ben sana Ronaldo Nazário & Bergkamp diyorum Robben&Sneijder diyorum daha ne kadar acayip bir oyuncu arıyoruz ki ? Dünya tarihinde Stam kadar acayip sayabileceğin kaç stoper var ? bir elin parmağını geçmez

Öyle bir bahsediyorsun ki PTT'den 40 yılın başında bir oyuncu çıkıyor ama Hollanda ligi bu konuda her zaman çok iyiydi ilk 5 lige oyuncu pazarlama konusunda Avrupa'nın ilk 10 ligi içinde en iyi liglerden birisi Fransa&İtalya&Portekiz&Rusya&Belçika&Türkiye gibi liglerden çok daha iyi diyebiliriz
Ben suanlik o saydığın liglerin turkiye rusya haric hollanda liginden cok daha iyi oldugunu dusunuyorum. 20 sene onceyi bilmiyorum.

5083.webp

Ben suanlik o saydığın liglerin turkiye rusya haric hollanda liginden cok daha iyi oldugunu dusunuyorum. 20 sene onceyi bilmiyorum.
Ben Hollanda ligi bu liglerden daha iyi demiyorum, taa ilk alıntıladığım mesajında yazmışsın "Hollanda liginden 5 buyuk lige oyuncu alınmaz" diye ben diyorum ki Hollanda ligi 5 büyük lige oyuncu satma konusunda en iyi liglerden birisi

Bu transfer doneminde yonetimin yaptiklarini tebrik etmek gerekir, sorunlara guzel cozumler buldular.

-takimin iskeletini koruyorlar

-onceki donemlerin aksine sozlesmeli topcularimiz degersizlestirmediler. Bu sayede gidebilirler, kalabilirler ama iki sartta da bize faydali olacaklardir.

-bosta olan ve sozlesme yapip sonraki sezon satilabilecek oyuncular alindi: kilinc, omar, ogulcan, kerem

-turk oyunculara oncelik verildi

-genc oyuncularla ilgileniliyor ve kiralik topcular ordusu olusturulmak istenmiyor

-gecmis yila gore daha iyi sponsorlarla bu surecten daha az zararla cikilmasi saglandi

-kisa vadede bilet gelirlerinin azalmasini telafi edebilecek uzun vadede cok ciddi gelirler olusturabilecek mobil uygulama projesi hayata gecirildi

-yonetim florya ve basin arasina duvar ordu ve medyanin verecegi zarar minimuma indirildi

-limit konusunda bazi galatasarayli oldugunu iddia eden yalakalarin aksine koc karsisinda dik durus sergiledi, hakkini yedirmedi

Kisacasi benim icin son zamanlarin en iyi yonetim performansi bu, hatalar hep olur ama cok olumlu aksiyonlar var burada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt