Yasin Kaçar
Parçalı Üye
- 31 Aralık 2009
- 3.291
- 3.390
- 2.223
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
moder, kamil, solbek,kaminski,gumny
11de
marchwinski mi neydi o yedekte, sikimçak da yedek
Sikimçak ne rdas’ım geçen de gördüm ismini gülmekten altıma ediyorummoder, kamil, solbek,kaminski,gumny
11de
marchwinski mi neydi o yedekte, sikimçak da yedek
Kerem dün uygulamadaki bir videoda göründü , antrenmandaymış.kerem için hangi tarih veriliyodu
ne tepkisi alıyo ya zaten ay başından beri bilmeyen yokKerem dün uygulamadaki bir videoda göründü , antrenmandaymış.
Orta saha gelmeden açıklanmaz bence .
Çok tepki alır. Çocuğun moralini bozmaya gerek yok
İsimat Mirin daha iyi diyordu kendisi.Fatih Dogan Marcao'yu begenmedigini soyluyor, oyle bir anlatiyor ki hani izlemezsek yedirecek bizi ikinci lig stoperi gibi anlatiyor, maclari tek gozle izliyor galiba
Çocuk tepki almaz , yönetime orta saha yok diye tepki gelir acayip şekilde.ne tepkisi alıyo ya zaten ay başından beri bilmeyen yok
Fatih Dogan Marcao'yu begenmedigini soyluyor, oyle bir anlatiyor ki hani izlemezsek yedirecek bize ikinci lig stoperi gibi anlatiyor, maclari tek gozle izliyor galiba
Yok mudur afrikanın kızgın topraklarında doğan adı sissoko yada diarra olan okuma yazması olmayan bir orta saha
MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

@evrengoz ; Tweterler yeniden acilmamaya basladi. Soruna el atarmisiniz ey yonetim
@evrengoz ;
“Galatasaray kesinlikle 2 orta saha alacak..Ayrıca bir stoper düşünülüyor.. Sessizliğin sebebi yönetim transferleri gizli bir şekilde yapmak istiyor.. Aldığım bilgiler bu yönde.”
[ @trtspor / canlı ]
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
@evrengoz ;
“Galatasaray kesinlikle 2 orta saha alacak..Ayrıca bir stoper düşünülüyor.. Sessizliğin sebebi yönetim transferleri gizli bir şekilde yapmak istiyor.. Aldığım bilgiler bu yönde.”
[ @trtspor / canlı ]
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi