Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bilen bilir burda demir p. duyumları meşhurdur tutmşlugu vardır.

bügün kendisiyle görüştüm haftaiçi 2 trasnfer bekliyormuş.

bana ler-rak dedi. bitti dedi kiralık opsiyonsuzmuş. kolibalı olmıcak dedi. eger yalan çıkarsa kendisine ceza gelsin ben aracıyım

bana ler-rak dedi. bitti dedi kiralık opsiyonsuzmuş. kolibalı olmıcak dedi. eger yalan çıkarsa kendisine ceza gelsin ben aracıyım
kardeşim sana aracı mı ol dedi

Bunu sorduguna gore belhandanin GS a herhangi bir altyapi oyuncusundan fazla katki yaptigina ve yapacagina inaniyorsun demekki?

Zaten Arda nin kafa yapisi yuzunden asla GS a donmemesi gerektigine inaniyorum ama Ardanin bu magazin delikanlisi hali ile bile belhandadan cok daha fazla 10 numara katkisi saglayacagina inaniyorum.

Ama yine de bizim takimda olmamasi gerekiyordu, ardaninda , belhandanin da!

Altyapıyla kıyas yapmak dünyanın en saçma işi zorlayan oyuncu dahi yok ilk 11 i

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Store gel diyor Taylan yada Ömer Bayram forması almaya mi gitsin bu taraftar iki tane adam akıllı orta saha alsan zaten gelir insanlar ...

Rakitic , barcada € 13,354,000 euro alıyor.

Taraftara güven verecek, elle tutulur 2 orta saha oyuncusu gelse sonradan kampanya yapılsa zaten gerekeni yapar taraftar. Evet her zaman destek vermeliyiz ama maalesef böyle tepkiler ve belirsizlik varken kimse gitmeyecektir store’a. YellowFriday zamanı gibi arkamıza bir hava alıp öyle kampanyaya girişmemiz lazım. Bunun için de maalesef transfer lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt