Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocada onu diyebilecek yürek yok, vaktiyle hocaya sıkılan mermileri bir kalkan gibi savusturdu herrhanda. ayrica 150binlik ceza terimden habersiz mi verildi saniyon ustat, floryada bulasik deterjani bitmeden terime diyolardir bitiyo alalim mi diye

Olm surda insanlara duzgunce birsey anlatiyorum tum oklari ustumuze cekiyorsunsjs

Biz niye yapamiyoruz Ulan bunlari.

Misal diyorum : Sekidikayi 10 Mio € satip seneye Sekidika Sözlesmesini fesh edip geliyor.
Bu ilk degil FB‘den ve sonda olmaz.

Ama sunu söylemek gerekir, güzel is yapiyorlar ben olsam bende yaparim.
Ama bizim yönetim ne yaptigini dahada anlamadim....

Giuliano, Al Nassr ile olan sözleşme fesih görüşmelerinde sona geldi. Gelirse bedelsiz olacak. Menajeri ile Başkan Ali Koç birkaç gün önce İstanbul’da özel bir görüsme yapti

Bugün saat 14.00’de Giuliano, William D’avila ve Al Nassr yetkilileri bir araya gelecek. Fenerbahçe oyuncuyu bedel ödemeden kadrosuna katmak için son hamlesini yapt

Misal diyorum : Sekidikayi 10 Mio € satip seneye Sekidika Sözlesmesini fesh edip geliyor.

Kaypak bir camia değiliz rengim. Gerek yok böyle şeylere. Yapıyorlar da ne oluyor sanki

Ustat culyanun satisinda bir anormallik yok yav 7 alip 10a satmislardi ki topcuyu iyi oynarken sattilar cop degildi ederi oydu bence o donem sozlesmesi seneye bitiyormus bedavaya yada kucuk bir bonservisle almalarinda sasilcak birsey yok bence

Guilano iyi oyuncu yalniz . Golcü orta saha. Gustavo , Sosa , Guilano . Normalde rakip transferlere özenip sallayan biri değilim. Malûm böyle kitle çok var. Ama bizim yönetim doğru dürüst 3 4 adam almazsa unutun bu sezonu tarihin en kötü sezonlarından birini yaşayacağız. Ilk 11 in neredeyse tamamı uzun süredir formsuz oyuncular. Tek çıkış noktamiz 6 7 tanesini n mucizevi şekilde eski performansına dönmesi. Arda , Falcao , Fegholi v.s

Onu 3 sene önce biz yaptık 11 transferle yeni kadro 2 yıl bizi şampiyon yaptı, fbde yapabilir.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fener iyi kadro kurdu yalnız bu sefer. Geçmişte de kurdular ama o zamanlar güçlü biz ve ya bjk vardı. Bu sene hem biz hem bjk tırt bence. Ama hala ts ve başak daha ağır favori olur bu sene. Sonra fener . Bu gidişle biz ile bjk yi hesaba katma..

Kaypak bir camia değiliz rengim. Gerek yok böyle şeylere. Yapıyorlar da ne oluyor sanki

Güzel Kardesim, bu Adam Fenerbahceyi götürür.
Bence Ligin en iyi oyuncularindan biri.

Ama 10 Mio €ya satip 1 Sene sorna Bedavaya geri almak cok iyi bir is.
Bence bunlar FFP‘yi delmek icin cok iyi Bir yönetim, Kulübe Para girmesi icin dahada büyük bir is.

Artik Futbol böyle dönüyor, sen F.C Bayern veya Dortmund nasil böyle oldu biliyormusun cok fark var diyoruz ya bizimle ve Avrupada CL oynayan takimlarla, ama onlar hisse satiyorlar
150 Mio €‘ya 8% F.C Bayern Münih‘den aldi Adidas misal.

Ve biz hala Orta Saha ariyoruz, Adamlarsa Limit varken bile oyuncu alip duruyorlar biz hala zaman var diyoruz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt