Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aline size SON DAKİKA Duyum

Cabezas: "Galatasaray'a transfer olacağım şu an için yalan ve bunlar dedikodudan ibaret. Ancak, kim böyle harika bir takımda oynamak istemez ki? Hatta oraya bedava bile giderim!" (El VBAR Caracol)

EglFVqEWAAEGqRv.webp

belhandayi 2 senedir elden cikaramayanlar bu 4 oyuncuyu nasil yollayacak?

Maaşları düşük olan her oyuncuyu başka takıma kiralayabilirsin ya da satabilirsin jesse 1 m Euro alsa o parayı bırakıp gitmez düşük maaş aldığı için gideceği takımda kendini geliştirmeye bakar

Belhanda ve Babel bu tarz adamlar 2.5-3 m Euro alıyor git desen de gitmez hazır para geliyor sözleşmesi bitince başka kulübe imza parası almak için giderler

belhandayi 2 senedir elden cikaramayanlar bu 4 oyuncuyu nasil yollayacak?

Yapmadığımız durum mu reis? Kiralıklarda sıkıntı olmaz zaten. Jimmy ve Babel'i de en kötü maaşlarının bir kısmını verir yollarız. Mitrouglu bile gitti öyle. Tabii yönetim bu şekilde davranmamalı o ayrı konu.

Yapmadığımız durum mu reis? Kiralıklarda sıkıntı olmaz zaten. Jimmy ve Babel'i de en kötü maaşlarının bir kısmını verir yollarız. Mitrouglu bile gitti öyle. Tabii yönetim bu şekilde davranmamalı o ayrı konu.
Sırf ffp de bütçe açmak için yaptık onlari ve geçen sene maaş bütçesi aşırı fazla oldu.Hedef 40 milyon Euro maaş bütçesi ise kimsenin maaşını ödeyerek gonderemezsin

Kimi alırsak alalım kesinlikle skorer bir sol kanat ve skorer bir 10 numara gerekiyor.Takımda tabela yapacak adam yok.Golleri kim atacak çok merak ediyorum 1 maç var 2 maç yok Falcao mu?

5f4a0d7fadcdeb135c233328.webp

Cimbom, Fulham forması giyen Stefan Johansen için 1 yıllık kiralama teklifini sundu. Aynı takımdan Jean-Michael Seri için de girişimlerini sürdüren Aslan, kulübüyle 30 Haziran 2022'ye kadar kontratı bulunan 29 yaşındaki futbolcuyu satın alma opsiyonuyla kadroya katmak istiyor.

Orta sahanın merkezinde, ön liberoda, forvet arkasında ve 3'lü dizilişin hem sağında hem solunda oynayabilen Norveçli futbolcu tam bir görev adamı. (Milliyet)

Yangın tayfayı Twitter da tag oluşturmaya davet ediyorum bugün gene organize olmak lazım yönetimi kıskaca almazsak bu adamlar transfer dahi yapamazlar

Herkezin kriterleri farklıdır boş yapmalık bir mevzuda yok benim böyleyim
gs kısaltmasından rahatsız olmanın sebebi nedir. bu kulubun arması g ve s harflerinden olusuyor. gs dememek senin sahsi tercihinse bu kısaltmayı kullananları suclayamazsın. yok kimse kullanmasın diyorsan mantıklı sebebini soylemen lazım.

Sırf ffp de bütçe açmak için yaptık onlari ve geçen sene maaş bütçesi aşırı fazla oldu.Hedef 40 milyon Euro maaş bütçesi ise kimsenin maaşını ödeyerek gonderemezsin
iyi de oyuncuyu düşünmüyorsun diyelim oynamayacak hiç. maaşı 3 m. senin 40m hedefine gitmen için engel olan 3 milyonun 1.5 milyonunu başka takım verdiğinde +1,5 maaş karı oluyor zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt