Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
belhandayi 2 senedir elden cikaramayanlar bu 4 oyuncuyu nasil yollayacak?
belhandayi 2 senedir elden cikaramayanlar bu 4 oyuncuyu nasil yollayacak?
Herkezin kriterleri farklıdır boş yapmalık bir mevzuda yok ben böyleyimbos yaptın
toparlayamıyorsun
sinirlendin ama gerek yok
Sırf ffp de bütçe açmak için yaptık onlari ve geçen sene maaş bütçesi aşırı fazla oldu.Hedef 40 milyon Euro maaş bütçesi ise kimsenin maaşını ödeyerek gonderemezsinYapmadığımız durum mu reis? Kiralıklarda sıkıntı olmaz zaten. Jimmy ve Babel'i de en kötü maaşlarının bir kısmını verir yollarız. Mitrouglu bile gitti öyle. Tabii yönetim bu şekilde davranmamalı o ayrı konu.
işte bende diyorum ki Galatasayı yazarken gs yazanlara uyuz oluyorum dedim.He işte ediyor. Senin demenle karar verecek değilim. Kimse de değil neyi, nasıl, ne şekilde yapacağına.
"Herkes" yazalım o zaman ilk önce. Galatasaray ve gs ye bu kadar takacağına; konuştuğun dili nasıl yazacağına taksaydın.Herkezin kriterleri farklıdır boş yapmalık bir mevzuda yok benim böyleyim
Uyuz olmaya bahane arıyorsun sadeceişte bende diyorum ki Galatasayı yazarken gs yazanlara uyuz oluyorum dedim.
Beni engellediğinden beri kaliteli sohbetler edemiyorum bebekforumdaki yorum kalitesi de dustu,vasatlik hakim
gs kısaltmasından rahatsız olmanın sebebi nedir. bu kulubun arması g ve s harflerinden olusuyor. gs dememek senin sahsi tercihinse bu kısaltmayı kullananları suclayamazsın. yok kimse kullanmasın diyorsan mantıklı sebebini soylemen lazım.Herkezin kriterleri farklıdır boş yapmalık bir mevzuda yok benim böyleyim
iyi de oyuncuyu düşünmüyorsun diyelim oynamayacak hiç. maaşı 3 m. senin 40m hedefine gitmen için engel olan 3 milyonun 1.5 milyonunu başka takım verdiğinde +1,5 maaş karı oluyor zaten.Sırf ffp de bütçe açmak için yaptık onlari ve geçen sene maaş bütçesi aşırı fazla oldu.Hedef 40 milyon Euro maaş bütçesi ise kimsenin maaşını ödeyerek gonderemezsin
sus lan boş yapmaforumdaki yorum kalitesi de dustu,vasatlik hakim
bana fbli diyecek adam dünyaya gelmedi boş yapma sıdıkfbliler nasıl da belli ediyor kendini