Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim para harcayamama sebebimiz limit değil ffp konulan kuralın her kulüp için işlenmesinin istenmesi bence abes bir durum değil tam tersi bir kulübe ayrıcalık verilmesi bana göre abes.

Biliyorum renktaş.O zaman satsınlar adam.Yoksa bende başkan olurum ne var ki ?

Biliyorum renktaş.O zaman satsınlar adam.Yoksa bende başkan olurum ne var ki ?
Adam satamama konsunda bir çok kişide suç var yönetimde bunlardan biri ama dediğin gibi yönetimde sorun çözmek için var halletmeleri gerekirdi en kötü taraftara para yok vb denilip bonservisi elinde Henriksen vb. oyuncuları alabilirlerdi. Zaten bu sezon son seneleri ben o yüzden sonradan elden çıkarmakta zorlanılacak oyuncular almamalarını yada alamamalarını isterim ki yeni yönetim gelecek sezon daha rahat scout transferleriye genç bir kadro kurar.

vizyon ekip vedatta olduğu gibi dönecek mi bakalım

Fenerbahçe ayağa top bekleyen oyunculardan kurulu takım yaptı, ribaund toplayacak, sahipsiz top alacak, ön alan presi yapabilecek veyahut rakipten top kapabilecek oyuncuları yok tek Ozan var ama onu da ıskartaya çıkarmışlar. Dün gördüm 100 kilo olmuş Ozan e tabi yerine 3 tane orta saha alırsan o da salar.
Gustavo-Sosa-Guilino-Mert Hakan ile oluşacak her türlü kombinasyonda FB, Anadolu deplasmanlarında perişan olur.

Kaldı ki hücum elemanları çok kalitesiz yani geçen yıldan iyi değiller.
hiç birsey yapamacak, erop kovalir, sonuç 5. olurlar

Belhanda 4.5 m€ karsiliginda maasi tarafimizca odenmek sartiyla gonderilmeli artik

Babel ile de benzer sartlarda fulham ile anlassak anca transfer yapma sansimiz olur

Bunlar olmadan transfer hayal gibi gorunuyor

Yav bu Süleyman Luş, Ali Yavuz Kol, Abdüssamed de sizin gördüğünüz de hocanın görmediği ne var merak ediyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

terim neyi doğru görüyor ki artık. 33 yaşındaki babelde ne gördüğünü bi anlatsın biz de dinleyelim önce

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt