Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetim istifa ederse, transfer isi ne oluyor? Secime kadar transfer yapma hakkimiz olurmu?

formasını şortuna soktuğu için efendi olan esesli mehmet noldu yav?
hadi biz çöpçüyüzde diğerleri salça olmak için bizim istememizi mi bekliyorlar

Transfer bekliyorum.

images (49).webp

Dun ben de aynisini dedim, bu transfer doneminde satilmazsa seneye bosa cikar, sozlesmesini uzatmayacak bence. Linnes/Sener + Jimmy + 1m teklif edelim.

Ahmet Bulut Cenk gibi İspanya’ya götürür yine uzattırmaz. Fener’in orta saha şişmişken Dorukhan içinde en iyi tercih biziz. Ayrıca illa ki Dorukhan’ın da Beşiktaş’ta alacağı vardır

Sergen Dorukanı çok tuttuğunu sanmıyorum.

Adam hala orta saha istiyor. BJK tarafı Linnes Dorukan takasında kıvama gelecektir. Çünkü Dorukan sözleşme yenilemiyor. Muhtemelen Emre sezon sonu seni alacağız eşşek yükü ile para vereceğiz imza atma demiştir. Dolayısıyla bşk tarafının Dorukan konusunda eli kolu bağlı. Bizden böyle bir takas talebi gelirse bu iş olabilir. Ama sorun bizim yönetimde bu takasta iyi poker oynayıp işi bitirecek adam yok.

Beşiktaş, Enzo Roco'nun sözleşmesini 700 bin euro karşılığında feshediyor. (A Spor)

yok bir taş attı ordan , cevabını yazsın hele.

insanların forum ve sosyal medyada yazılanları ciddiye almasına tav oluyorum.

ulan burada yazdıklarımız , burada içerisine girdiğimiz sanal kimlik ve şablonlar reel hayatımızı yansıtmak zorunda mıdır?

burasi tiyatral bir ortam , bir kaçış noktası.

beni gerçek hayatta tanıyanlar, tanır zaten.
Sinemaya falan git başka hobiler bul, insanların aklı ile dalga geçemezsin.

her sene kar açıklayıp mali durumumuz iyi açıklamaları hep safsataymış demek valla bravo serbest isimlerden bile iyisine gitmiyoruz bide bunlardan 3 ortasaha 1 kanat transferi bekliyoruz hem de scout transferi..

Bu durumda fatih teriminde suçu var çık bir açıklama yap en azından şöyle şöyleyiz şunları yapmayı planlıyoruz diye pandemiden sonra zorla kendisine hocalık yaptırıyoruz yönetime yaptıgımız gibi sıkıldıysanız bunaldıysanız bırakın gidin koskoca Galatasaray adam mı bulamıcak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt