Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.267
- 15.095
- 1.878
Yönetim istifa ederse, transfer isi ne oluyor? Secime kadar transfer yapma hakkimiz olurmu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beşiktaşlılar kıvama gelmeye yavaş yavaş başlıyor. Linnes+ Okan(kira)’da düşünülebilir
Beşiktaşlılar kıvama gelmeye yavaş yavaş başlıyor. Linnes+ Okan(kira)’da düşünülebilir
Tanrilar degil tek Tanri "Allah"Tanrılar da şakalara bayılır.
Omer Bayram>Besiktas Tarihi
Cok kotu oynuyor. Ona bakarsan solda Emre ve Omer var ama ikisi de cok kotuSeneri besleme mi aldik biz yav
Dun ben de aynisini dedim, bu transfer doneminde satilmazsa seneye bosa cikar, sozlesmesini uzatmayacak bence. Linnes/Sener + Jimmy + 1m teklif edelim.
Su an elindeyse verim almayi bilecek hoca. Sampiyonlar ligi yok zaten. Daha onemli yerler var transfer edilecekCok kotu oynuyor. Ona bakarsan solda Emre ve Omer var ama ikisi de cok kotu
Puhaha kahkaha attımDavarı sana dememiş.
Sinemaya falan git başka hobiler bul, insanların aklı ile dalga geçemezsin.yok bir taş attı ordan , cevabını yazsın hele.
insanların forum ve sosyal medyada yazılanları ciddiye almasına tav oluyorum.
ulan burada yazdıklarımız , burada içerisine girdiğimiz sanal kimlik ve şablonlar reel hayatımızı yansıtmak zorunda mıdır?
burasi tiyatral bir ortam , bir kaçış noktası.
beni gerçek hayatta tanıyanlar, tanır zaten.
Bu saatten sonra ihale onda kaldihoca bu transfer dönemıne ne hayallerle girdi kimbilir onu satarız bunu satarız para gelir istedigimiz oyuncuları alırız diye