Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.493
- 26.301
- 2.083
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Menajeri tez vakitte bulunsun. Itelemeye çalışıyor demek kisemedoyu dün bjkye de söylemislerdi
Kes seni sevmeyen insanlarla niye muhatap olma derdindesinHala agresif takılıyorsun adam ol iyi geçinmeye bak.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Artık hiçbir bonusu bildiriyor bizimkiler.Abi öyle bir sey varsa kapa bildirilir. Lafla olmaz o işler bu işlere en çok dikkat eden biziz en ince ayrıntısına kadar bildiriyoruz. Hee Öyle bir şey varsa gerçekten diyecek birşey bulamıyorum.
tartışmayın arkadaşlar yoksa ne yapacağımı biliyorsunuz

BALKONA ÇIKIP BAGIRASIM VAR HAKAN ARSLAN DİYE!!!
Ekli dosyayı görüntüle 91087
Ona artık Dursun Özbek beyefendi hazretleri diyebilirmiyiz?Bu beceriksiz yonetim Dursun baskanimin mirasını yiye yiye bu günlere geldi ve artık miras bitti. Miras bitince de mal gibi kaldılar.
Dursun su andakilerden iyi olabilir ama Aysal baskanimin zictigi boka üşüşen sineğin tirnaginin arasindaki pislik bile olamaz. O nedenle diyemeyiz.Ona artık Dursun Özbek beyefendi hazretleri diyebilirmiyiz?
Bu rakamdan emin misin? Hep 10 deniyordu. Ben satir aralarindan 13 oldugunu tahmin ediyordum. Simdi gercek rakam 15 diyorsan yuh diyorum.Artık hiçbir bonusu bildiriyor bizimkiler.
Diagne'yi
10 bonsevis
3 prim
2 KDV olarak toplam 15 milyon Euro'ya aldık.
Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!