İbrahim Anıl
Parçalı Üye
- 11 Temmuz 2016
- 4.761
- 2.205
- 913
duyum bile yok bea XD
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok yakında:Adamsan gel bedava oyna lan boş boş atmaya benzemez.
Hoca Strasborg lu ön liberoyu da çok istiyordu . Bilerek mi almıyorlar anlamıyorumHoca şubat ayında vermiş listeyi, mhy, kaan ayhanlı, vs... yönetim o listeyi ne yapmış meral ediyorum
Kes seni sevmeyen insanlarla niye muhatap olma derdindesin![]()
boş mukaveleye imza atana 4 milyon TL veriyor bizim yönetimÇok yakında:
"Cabezas'a teşekkür ediyoruz. Kendisi boş mukaveleye imza attı, biz de 1905 TL yaptık."
.fener ne hikmetse kulüpleri ile sözlesmesi devam eden oyunculari bonservissiz aliyor (!)
ya defolu ürün aliyorlar ya da saglam sike dönüyor.
fener ne hikmetse kulüpleri ile sözlesmesi devam eden oyunculari bonservissiz aliyor (!)
ya defolu ürün aliyorlar ya da saglam sike dönüyor.
masallah agzindan bal damliyor reis... umarim öyle olur!Defoları yaşları. Sık sakatlık riski var. Şampiyon olmazlarsa o kontratlarla oyuncuları gönderemez. O yaştaki adamlara ciddi para verdiler.
Yurtiçi transferlerinde KDV ödeme zorunluluğu var.Bu rakamdan emin misin? Hep 10 deniyordu. Ben satir aralarindan 13 oldugunu tahmin ediyordum. Simdi gercek rakam 15 diyorsan yuh diyorum.
apo alışveriş listesiyle karıştırıp çöpe atmıştırHoca şubat ayında vermiş listeyi, mhy, kaan ayhanlı, vs... yönetim o listeyi ne yapmış merak ediyorum