Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilk haftalarda puan kayıpları başlarsa (ki fikstür müsait) sezon sonuna ne hoca ne yönetim ne kulüp kalır
yıllarca götü toparlayamayabiliriz. meydan trabzona başağa kalır. herkes aklını başına alsın yöneticisinden hocasına

Hoca şubat ayında vermiş listeyi, mhy, kaan ayhanlı, vs... yönetim o listeyi ne yapmış merak ediyorum

Son düzenleme:
Böyle b.k gibi yönetim ve transfer dönemi bir daha yaşamayız inşallah bundan sonra hep daha iyi daha paralı oluruz.

Kes seni sevmeyen insanlarla niye muhatap olma derdindesin :)

Cezan biter bitmez ilk alıntı yapan sensin küfürbaz haydo. Ben de hoşgeldin dedim ama hemen agresif ifadeler kullandın.

Bir daha beni alıntılarsan @Keramettin TANRIVERDİ admine havale etmek zorunda kalacağım seni. Rahatsız etme beni.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

fener ne hikmetse kulüpleri ile sözlesmesi devam eden oyunculari bonservissiz aliyor (!)

ya defolu ürün aliyorlar ya da saglam sike dönüyor.

fener ne hikmetse kulüpleri ile sözlesmesi devam eden oyunculari bonservissiz aliyor (!)

.
20200829_202659.webp

Defoları yaşları. Sık sakatlık riski var. Şampiyon olmazlarsa o kontratlarla oyuncuları gönderemez. O yaştaki adamlara ciddi para verdiler.

Bu rakamdan emin misin? Hep 10 deniyordu. Ben satir aralarindan 13 oldugunu tahmin ediyordum. Simdi gercek rakam 15 diyorsan yuh diyorum.
Yurtiçi transferlerinde KDV ödeme zorunluluğu var.
Bunu bize kitlediklerinde hemfikiriz herhalde
2 m€
Şampiyon olduğumuz için 3 m€ prim konusunuda Kasımpaşa tarafı çok dillendirdi.

Toplam 15 m€ vermişiz.

Dur ama daha bitmedi.
Bir ara bir tane Kasımpaşa'li yönetici söyle bişey demişti;
Diagne'nin satışından da pay alacağız.
Yönetim bu haberlerin ve açıklamaların hiçbirini yalanlamadı.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt