Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih hocam s.et marcaoyu gitsin 16-17 olsa bile gitsin yoksa bu vasıfsızlar sana orta saha falan alamayacak şöyle total 20 milyon transfer bütçemiz olsa 2 milyona lermayı kiralarız 2 milyon coulibaly 7ye moderi bağlarız 4e hauge 5e de bi stoper bağlarız her eksik kapanır

Screenshot_20200829-231357_Chrome.webp

Diger istatistiklerine de baktim da Marcao kadar dribbling ve uzun top konusunda iyi degil.

Marcao giderse A.Albayrak ın b planı hazırmış . Kasımpaşa dan : Aytaç - Hayradonovic - Yusuf Erdoğan - Ndongala 😉

yaw bu adamların arkalarında nasıl bir destekçileri, nasıl bir torpilleri var ki yorumcu olarak çıkabiliyorlar herhangi bir kanala.

bunların yerel kanallara bile çıkmaması lzm

her alanda bataklık bir ülke olduk yaw
Asporu sen kanaldan mi sayiyorsun bence kanalizasyon bu adamlarda hak ettikleri yeri bulmuslar

jeff hendrick 4 yillik sözlesme imzaladi bu arada newcastle ile bir kac gün önce..

yaw bu adamların arkalarında nasıl bir destekçileri, nasıl bir torpilleri var ki yorumcu olarak çıkabiliyorlar herhangi bir kanala.

bunların yerel kanallara bile çıkmaması lzm

her alanda bataklık bir ülke olduk yaw
sabah gazetesinin yazari taner iste
mensahi iki günde bir galatasaraya getiriyordu
istatistikci
kolpasyon herif

Ben Maicon'u Porto'dayken beğeniyordum aslında, bize geleceğini duyduğumda da şaşırmıştım meğer adam kendisini geliştiremedi diye ülkesine dönmüş ordan almışız.

Lakin doğru değerlendirsek ondan da iyi para kazanabilirdik.
Valla ben de alınınca sevinmiştim. Çünkü benim de aklımda iyi olarak kalmıştı. Ama Sao Paulo taraftarı biz alınca boşuna daşşak geçmemiş. O yaşta ülkesine dönmesinden kıllanmalıydık zaten de, geç uyandık.

Bir de Tudor'un oyun sisteminde defoları pek gözükmüyordu. Hatta ilk 7-8 hafta baya baya iyiydi. Yani doğru takımda o fizik ve hava topu üstünlüğü ve ayağının fena olmamasıyla iş yapıyor görüldüğü gibi.

Herif Fatih Hoca gelince sıçtı. Defans hattını o kadar ilerde kuruyorsan stoperlerin ya Denayer, Luyindama, Marcao gibi atletik olacak ki kontrada delik deşik olma; ya da Ujfalusi gibi pozisyon bilgisi çok üst düzeyde olacak ki yavaşlığını tolere edebilsin ki Ujfalusi hızlı sayılabilecek biriydi üstelik.

Marcao söylendiği gibi 20 milyon Euro ya satılırsa , o paraya Abdurrahim Albayrak iyi iliskilerini kullanarak Kasımpaşa dan 2 oyuncu alabilir

En çok korktuğum marcao satıldıktan sonra bu yönetimin gene transfer yapamaması. O potansiyeli görüyorum bu yonetimde

En büyük tehlike bu marcao yu satmak mesele değil onun yerini doldurabilmek önemli transfer döneminin kapanmasına 1 ay kala 3 4 transfer mümkün değil beceremezler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt