Hasan Altın
Tecrübeli Üye
- 30 Temmuz 2009
- 5.316
- 1.730
- 1.918
Pardon renktaş ama ne haltsa ikisindende bi cacık olmadıBu o muhammet degil yav o muhammet demirci degil mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pardon renktaş ama ne haltsa ikisindende bi cacık olmadıBu o muhammet degil yav o muhammet demirci degil mi
O dedigin Muhammed DemirciZamanında barcelonaya göndermeyeler utansın hayatını kararttılar buradada messi olacağını düşündüler
TamamEvet 1 maçla oluyor gs ve ingiltere den takımlar seni izliyosa maçta kıçını yırtarsın
Sonra seneye 20m a Hauge zu Dortmund vs böyle böyle gitse keşke hayali bile güzelMarcao -> Newcastle
Luis Abram
Petter Hauge
Moder
Lerma
zu Galatasaray.
![]()
+ irfanMarcao -> Newcastle
Luis Abram
Petter Hauge
Moder
Lerma
zu Galatasaray.
![]()
Asporu sen kanaldan mi sayiyorsun bence kanalizasyon bu adamlarda hak ettikleri yeri bulmuslaryaw bu adamların arkalarında nasıl bir destekçileri, nasıl bir torpilleri var ki yorumcu olarak çıkabiliyorlar herhangi bir kanala.
bunların yerel kanallara bile çıkmaması lzm
her alanda bataklık bir ülke olduk yaw
sabah gazetesinin yazari taner isteyaw bu adamların arkalarında nasıl bir destekçileri, nasıl bir torpilleri var ki yorumcu olarak çıkabiliyorlar herhangi bir kanala.
bunların yerel kanallara bile çıkmaması lzm
her alanda bataklık bir ülke olduk yaw
Valla ben de alınınca sevinmiştim. Çünkü benim de aklımda iyi olarak kalmıştı. Ama Sao Paulo taraftarı biz alınca boşuna daşşak geçmemiş. O yaşta ülkesine dönmesinden kıllanmalıydık zaten de, geç uyandık.Ben Maicon'u Porto'dayken beğeniyordum aslında, bize geleceğini duyduğumda da şaşırmıştım meğer adam kendisini geliştiremedi diye ülkesine dönmüş ordan almışız.
Lakin doğru değerlendirsek ondan da iyi para kazanabilirdik.
En çok korktuğum marcao satıldıktan sonra bu yönetimin gene transfer yapamaması. O potansiyeli görüyorum bu yonetimde
Daha da kötüsü marcao yerine evlat Semih gelmesiEn çok korktuğum marcao satıldıktan sonra bu yönetimin gene transfer yapamaması. O potansiyeli görüyorum bu yonetimde