Enis Sever
Aslan Üye
- 30 Temmuz 2016
- 8.960
- 5.667
- 883
FAA BESTESİNİ ARMAĞAN EDİYORUM ONLARAZannetmiyorum burasi gs forumu sonucta
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
FAA BESTESİNİ ARMAĞAN EDİYORUM ONLARAZannetmiyorum burasi gs forumu sonucta
Neden 4-3-3![]()
Emin önce fiziken kendini geliştirmeli bence. Bu kadar büyük bir sorumluluğu hemen vermemek lazım sanki
berbat demeye dilim varmadı be üstadter
Bayern'in de ayni sezon yayin geliri 65.4m görünüyor Ntvspor haberinde
Bu Moder ve Kamil iyi cikmazlarsa hapı yutariz
Newcastle in şu satış işi patlamasaydı suan polemige bile girmez cikarip 20'yi verirlerdi beHaklisin Renktas.
Bende dedim 6 Stoperler var diye ama Adamlar 1-2 Stoper satmazlarsa oraya oyuncu almazlar gibi
Ama öncelik Forvetmis.
Marcaoyu ben olsam 20 Mio €‘dan veririm.
Onlarin nekadar para ödedigi ortada.
Senin dedigin gibi ne olur ne olmaz belli degil.
murata baksana yok sorumluluk fizik falan, bu çöp ne alaka diyemediDalgasina yaptik yav kadroyu linclemeyin :d
Ciddi yapsam emreyi 11 e koymam
Alirsak yanine ara aldık yaw
Satılsalar 80 verip baska birilerini alırdılarNewcastle in şu satış işi patlamasaydı suan polemige bile girmez cikarip 20'yi verirlerdi be
80'ligin yedeği de Marcao olurdu ya ne olacak renktasSatılsalar 80 verip baska birilerini alırdılar
Newcastle in şu satış işi patlamasaydı suan polemige bile girmez cikarip 20'yi verirlerdi be
Fifa 18'de Jozwiak'ı bize aldım gelişiyor baya. Moder çok kötü duruyor. Marcao sağ ayaklı görünüyor. Fifa kafayı yemiş herhalde.
Marcao satilip elimizde para olursa diye yazdim. Bana kalsa direk Brezilya'dan 2 veya 3 tane oyuncu alirim.Alamıcaz yav bize ne.
Bu nedenle Kral Diagne show izleyecez..