Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ligin ilk maci

dk 18

20200830_002102.webp

bu brezilyalı defanslar da kırık yav. fluminense vasco maçını izliyorum herife top atıyolar defansa, ne kaleciye dönüyo ne arkadasına atıyo rakibi bekliyo adam gelince çalıma giriyo tamam brezilyalısınız anladık da abartmayın yav

Haklisin Renktas.
Bende dedim 6 Stoperler var diye ama Adamlar 1-2 Stoper satmazlarsa oraya oyuncu almazlar gibi
Ama öncelik Forvetmis.

Marcaoyu ben olsam 20 Mio €‘dan veririm.
Onlarin nekadar para ödedigi ortada.

Senin dedigin gibi ne olur ne olmaz belli degil.
Newcastle in şu satış işi patlamasaydı suan polemige bile girmez cikarip 20'yi verirlerdi be

Manuel ugarteye de muslera bi telefon açsın kulübünü 2 milyona bağlayalım 5 milyona luis abram gelsin 5de haugeye verelim 1.5 berat özdemir, babelin maaşını karşılayıp bjkye gönderelim dorukhanı alalım bi tane de ofansa yakın şutör pas oyununa destek verecek solak orta saha bulup transferi kapatalım.

Fifa 18'de Jozwiak'ı bize aldım gelişiyor baya. Moder çok kötü duruyor. Marcao sağ ayaklı görünüyor. Fifa kafayı yemiş herhalde.

Okan
Omar Luyindama Abram. Saracchi
Ugarte
Berat. Transfer
Feghouli. Hauge
Falcao

Newcastle in şu satış işi patlamasaydı suan polemige bile girmez cikarip 20'yi verirlerdi be

Aynen.
Ama söyledolabilir, Marcaoyu tutup Avrupada biraz is yapip Sampiyon olursak zaten fazla Teklif gelir, degerlendiririz.
Ozaman elimiz güclü olur.

Zaten Kadroya Luyindama ve Marcao var 20 Mio € + Piyasasi olan.

tabi olursa...
Acil Orta Saha lazim, yoksa cok kötü olcak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt