Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok garip taraftar profilimiz var. Gizli kuş olma ihtimali de var tabi. Burda da twitterda da Marcao için o kadar etmez,çok defusu var,çok hata yapıyor gibi saçma sapan şeyler dönüyor. Şöyle diyim Marcao bizde değil de Lille de veya Almanya da Mönşengladbahta oynasa sen o adamı 30'dan aşağıya alamazdın. Aynı şeyler Diagne olayında da oldu. Yok sırtımda taşırım,yok 5 milyon verenin elini öperim yok go home yazan davarlar. Kızıyorum burda Fenerbahçenin konuşmasını ama ben daha Muriç hakkında kötü konuştuklarını görmedim. Hatta 20 neden 25 değil diye sosya medya da birlik oluyorlar. Bizim veletler de go home yazıyor. Vay ÖKÜZ diyorum. Marcao bana göre 30 eder.
Sırf seni tebrik etmek için giriş yaptım. Marcao haberi paylaşılır paylaşılmaz hemen bazıları "7 - 8 verseler iyidir" postlarına girişti. Yıllardır buradayım burası kadar algı yapılan, bu kadar işsiz güçsüz gizli fenerlinin gezdiği bir forum daha görmedim.

Renkdaşların kadroları görünce incelemeyi seviyorum, Emre Akbaba yı yazan hiç olmuyor hiç düşünülmeyecek kadar kötü mü sizce akbabayla ilgili yorumlar merak konusu

Aynen.
Ama söyledolabilir, Marcaoyu tutup Avrupada biraz is yapip Sampiyon olursak zaten fazla Teklif gelir, degerlendiririz.
Ozaman elimiz güclü olur.

Zaten Kadroya Luyindama ve Marcao var 20 Mio € + Piyasasi olan.

tabi olursa...
Acil Orta Saha lazim, yoksa cok kötü olcak.
Ya bu işler şans işi tamamen. Bir anda s.cip sıvayadabilirler. Ts abdus'u geçen sene satmadı adam 1 ay içinde gitti sakatlandi misal. Kim olursa olsun bence değerini bulduğu an satılmalıdır. Yerine gelen tutar tutmaz orası ayrı ama sürdürebilir bir yapıda olmak için duygusaldan cok realist yaklaşmak gerek bence.

Rezerv lig baslasa da futbola doysak
--------------Batuhan
Linnes Kaan Ozornwafor Luş
------Erkan---Bartug-----
Yunus---Atalay----Sekidika
----------------AYK-------------

Moderi kemiksiz 7-8e anca birakirlar, Moder bize gelmek isteyecekmi? asil soru o
Şeyi anlarım Almanya/İtalya liginden filan iyi bir takım kendisini isterse tabii ki Türkiye liginde işi yok adamın ama bilmiyorum aksi halde Galatasaray güzel bir seçenek hem Kamil hem Moder için

Luis abram hague moder hatta artı Oskar rahart alınır o paraya. Keşke olsa ama ihtimal vermiyorum

Sırf seni tebrik etmek için giriş yaptım. Marcao haberi paylaşılır paylaşılmaz hemen bazıları "7 - 8 verseler iyidir" postlarına girişti. Yıllardır buradayım burası kadar algı yapılan, bu kadar işsiz güçsüz gizli fenerlinin gezdiği bir forum daha görmedim.
Ben bunların daha çok KUŞ olduklarını düşünüyorum.

Diagne kalsin bir de forvet aramayalim. Benim Falcao'ya hic guvenim yok, kalitesi tartisilmaz ama maclarda her an sakatlanip cikacak goruntusu var. Turkiye ligine gelen "yildiz" oyuncular maalesef saliyorlar kendini. Umarim devre arasinda veya sezon sonu MLS'e gider.

Fernando biz de iki sezonda 58 maca cikti, Sevilla'da ise bir sezonda 42 mac oynadi.

Bu da muhtemelen 7.haftadan 1 kare
images.jpeg-14.webp

Diagne kalsin bir de forvet aramayalim. Benim Falcao'ya hic guvenim yok, kalitesi tartisilmaz ama maclarda her an sakatlanip cikacak goruntusu var. Turkiye ligine gelen "yildiz" oyuncular maalesef saliyorlar kendini. Umarim devre arasinda veya sezon sonu MLS'e gider.

Fernando biz de iki sezonda 58 maca cikti, Sevilla'da ise bir sezonda 42 mac oynadi.
Bu yüzden burayi bir sıçrama tahtasi olarak görecek adamlara ihtiyacımız var. Tatile gelen adamlarin sonu ortada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt