Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
üstat moder top ondayken normal, şut açısını bulunca iyi, top rakipteyken sıfır bi oyuncu gibi sanki. şu kadro yapımızda ne bize katkı saglayabilir ne biz cocugun gelişimine faydalı olabiliriz, daha diri bir topcu almalıyız sanki moderin aksine
Bir Parejo veya Banega gibi bir maestro degil ama oyun gorusu, paslari, teknigi, dikine cikislari, uzaktan sutlari ile bizim takima cok faydali olur. Eger oyuncu satisi yaparsak ve kulubu 6 milyona birakiyorsa alinmasini isterim.

Bir Parejo veya Banega gibi bir maestro degil ama oyun gorusu, paslari, teknigi, dikine cikislari, uzaktan sutlari ile bizim takima cok faydali olur. Eger oyuncu satisi yaparsak ve kulubu 6 milyona birakiyorsa alinmasini isterim.
knk bazen yarım saat falan sahada yok oluyo, ben şu an değil de kurulmuş bir ortasaha üzerine moderi isterim direkt yükü modere veremem yani

knk bazen yarım saat falan sahada yok oluyo, ben şu an değil de kurulmuş bir ortasaha üzerine moderi isterim direkt yükü modere veremem yani
Belirli bir sistemi olan takimlara koy rahat oynar haklisin, ornegin Leipzig veya Atalanta. Artik bu tarz transferler yapmak zorundayiz. Scout transferlerinden bugune kadar hic zarar etmedik. Bir tek Carole var ama onda da en fazla 400-500 bin falan yani hic bir sey.

Kampın ilk haftası gegenpress'e geri dönüyoruz diyorlardı ne oldu o iş de mi balon oldu?

Ulan 40 sayfa geriden geldim sayfalar hizli ilerlemis harektlililik var sandim 40 sayfa noyunca Marcaonun satisi konusulmus bosa heycan yaptim. Ne Gelen var ne giden
üstat gel otur biraz yorulmussundur
105359.webp

Camavinga'nın çeyreği kadar olsa yeter scout transferimiz fazlasında gözümüz yok

Marcao işi 20-22 arası bi yerde hallolur gibime geliyor tabi biraz pazarlama stratejisi uygulayıp haberler yaptirılıp fiyat arttırılabilir yada ipl piyasası olursa iş değişir gibi

Wida bizde olsa biz de 5-6 fln beklerdik en azindan
Herif dk finalinde oynadi
Diagne babel ve belhandadan bons gelsin diyor herkes orn.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt