Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.493
- 26.301
- 2.083
geçen kim MARTİN BENİTEZ fotosu paylaşmıştı burda 2 çift sözüm var da!!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
geçen kim MARTİN BENİTEZ fotosu paylaşmıştı burda 2 çift sözüm var da!!!!
haluk yürekli bunu 1 haftadir diyor. babel + belhanda 1 eylülde sonra gidecek diyeArabistan'da transfer 1 eylülde başlıyormuş Belh için bu tarih bekleniyor diyorlar
Takip etmek zorunda değilsiniz o zaman transfer falan?
Lütfensoyadınıza z harfi ekleyelım mı
birseylerın ucunda kalıyormus hissi olusuyor
Evet dedi de ben Arabistan ile ilgisi olduğunu bilmiyordum . Sadece tahmin yürüttü zannettimhaluk yürekli bunu 1 haftadir diyor. babel + belhanda 1 eylülde sonra gidecek diye
belhanda kalıyormushaluk yürekli bunu 1 haftadir diyor. babel + belhanda 1 eylülde sonra gidecek diye
Kaynak bu muymuş
Şükriye demekmiş..şikiriya ne demektir
İlginc bir dil gercektenŞükriye demekmiş..
Lüe Twitter da dünya yildizi gelecek via sporundibi diyo bizim icin
3ünü alamayız pahalı gelirbu üçlü bize gelsin kim top kapacak diyen 3.8 milyon taraftar olacaktır![]()
sictigi donemler oldu ama şuanda gayet iyi durumda. ass likelama olayi da azaldi galibaMarcao'nun sayfasına gir yorumları oku GSC'de göreceksin zaten. Bizim ligte 49 maçta 45 gol 5 asist yapmış adamı sen kötüleyemessin. He karakter başka birşey. Yahu adamı satamadık güzel bir paraya. Bende Diagne'ye kızıyorum ama yapacak bir şey yok. Adam bu.
marcao defansif meziyetleri bakımından 10/4.5 luk bir stoper zaten ama onu farklı kılan çok temiz sol ayağı , üst düzey tekniği ve topla katedebilme özelliği lyon, atalanta tarzı sistem takımlarında baya iş yapar 15 milyon € civarları çok iyi para takımımız için .