Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz İrfan Can 'a milyon €lar gömelim alalım demiyoruz. Sadece iyi oyuncu diyoruz bu kadar. Yakından takip eden her taraftar finansal durumumuzu az çok bilir. Marcao satılırsa eğer yapılacak en mantıklı hamle Marcao-Luyindama gibi potansiyel ve ilerde satabileceğimiz tarzda futbolcular olmalı.

Biri de çıkıp demiyor ki Berat Özdemir varken niye İrfan’a 10 milyon verelim... 22 yaşında ve çok daha uygun maliyetle alınabilir. Yarın bir gün avrupa yaptığında 7-8’e alabilir miyiz acaba diye bakar dururuz. Biz daha İrfan’ı tartışa duralım.. Bu kafayla bir halt olmaz.

Ayrica belirtmek lazim ki Ndiaye icin 7,5 milyon euro bonservis bedeli ödemek bile cok büyük bir riksti. Allahtan bir keriz bulduk da gönderdik.

O Stoke City simdi Championship'te sürünüyor. Daha fazla para verip aldiklari Imbula falan yine fos cikti.

20 milyona aldiklari stoperin piyasa degeri 2-3'e düstü. Hersey para harcamak degil, sana lazim olan oyuncuyu dogru fiyata almak.

Newcastle elinde 6 stoper varken , Marcao'yu farkediyor.
Defansif sorununu çözmek için talip oluyor .
Sen elindeki adamın potansiyelinin farkında olmayıp , 15 milyonu kimse vermez kendinizi kandırmayın diyorsun.
Garipsiniz

Elinde altı tane stoper olan takım iyi farkedemiyorda olabilir renktaş.

Bir bilgi paylaşayım hoca Fatih İbradı ile çalışmak istiyor, sportif direktör ve floryaya destek amaçlı düşünülüyor.
Gaziantep'te görevini bırakmış, yakında açıklanır diye düşünüyorum.

Hala Diagne'ye umut bağlayanlar falan var. Diagne bizim Emenike'miz oldu bile hiç boşuna heves etmeyin. Kiralık gittiği takımlarda bile bir şey yapamayan saçma sapan bir oyuncu. Bana göre bu sene yine Falcao Adem ikilisiyle başlıyoruz sezona. Hocanın gençleri asla oynamadığı düşünülürse Ali Yavuz Kolu saymıyorum zaten.
Diagne'yi.begenmiyorum ama sakatlanması sürece bu ligde en az 15 gol atar.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt