Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.919
- 102.080
- 5.238
Eyvallah ciğerim asjkdklasdAdamsındjdjdkd
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eyvallah ciğerim asjkdklasdAdamsındjdjdkd
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Belhanda tarzı bir adam İrfan.
O tarz adamlara karşı ciddi antipati oluşmuş durumda Galatasaraylılarda.
Ben neden kudurayım lan deyişik.
Yeni bir şey söyle bana Hakan
random atanların vücut sıcaklıklarını bi kontrol etmek gerektiğini düşünüyorum.Seninle sırf random atmayı sevdiğim için konuşuyorum gfdkgznbc
irfan can overrated dedin kavga çıkarttın bakan büztepe
Opsiyonlu alabilsek keske. 10 simdi 10 seneye + bonusaynen hocam keşke alabilsek.Marcaoyu satarsak bütün parayı bassalar sesim çıkmaz ama imkansız ötesi bir tansfer
Newcastle elinde 6 stoper varken , Marcao'yu farkediyor.
Defansif sorununu çözmek için talip oluyor .
Sen elindeki adamın potansiyelinin farkında olmayıp , 15 milyonu kimse vermez kendinizi kandırmayın diyorsun.
Garipsiniz
Salgından sonra kurşun attın mı?Ben neden kudurayım lan deyişik.
Yanıyoruz Canrandom atanların vücut sıcaklıklarını bi kontrol etmek gerektiğini düşünüyorum.
Kavga olması için küfürlerin havada uçuşması gerekir. Sadece bir monolog geçti.irfan can overrated dedin kavga çıkarttın bakan büztepe
donun, yanın ama sakın ılık olmayın yoksa helâk olursunuzYanıyoruz Can
Diagne'yi.begenmiyorum ama sakatlanması sürece bu ligde en az 15 gol atar.Hala Diagne'ye umut bağlayanlar falan var. Diagne bizim Emenike'miz oldu bile hiç boşuna heves etmeyin. Kiralık gittiği takımlarda bile bir şey yapamayan saçma sapan bir oyuncu. Bana göre bu sene yine Falcao Adem ikilisiyle başlıyoruz sezona. Hocanın gençleri asla oynamadığı düşünülürse Ali Yavuz Kolu saymıyorum zaten.
Ne diyon sapık herifSalgından sonra kurşun attın mı?