Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.920
- 102.081
- 5.238
Tercihlere saygı duymanı beklerdim senden.donun, yanın ama sakın ılık olmayın yoksa helâk olursunuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tercihlere saygı duymanı beklerdim senden.donun, yanın ama sakın ılık olmayın yoksa helâk olursunuz
Piyasa çok kötü diyorum. Salgın nedeniyle olması gereken değerler düştüNe diyon sapık herif

tamam pay falan yok verin 24ü alın@ergazeteci: Marcao - Newcastle United
Newcastle ilk teklif 22 milyon €..
Galatasaray sonraki satıştan %10 pay istedi.
Bunun üzerine Newcastle teklifini 19 milyon € ' ya indirdi.
Görüşmeler olumlu.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yalan olduğu 100 kmden belli@ergazeteci: Marcao - Newcastle United
Görüşmeler olumlu.
M.Cengiz 15m da diretiyormuş@ergazeteci: Marcao - Newcastle United
Görüşmeler olumlu.
Belhanda kadar parlamadı bence İrfan. Nice dönemindeki performansını bile vermemiştir.Bilmiyorum knk bana tuhaf geliyor önyargili olmaya gerek yok bence Iyi topcu hatta belhanda’da dan cok daha iyi bir orta saha
Sevgilim var hıyar herif. İzmir'de bekar Bursa'da evli hayatı.Piyasa çok kötü diyorum. Salgın nedeniyle olması gereken değerler düştü
Karı muhabbeti mi yapıyorum ben? Dingil deyince kızıyorsunSevgilim var hıyar herif. İzmir'de bekar Bursa'da evli hayatı.
Rahatım ben git yastığa kerkin
Nasıl yapılacağını biliyor musun? 0kmKonu dışına çok fazla çıkmayalım. Devam ederseniz saplayacağım.
Dayı sen kimsin?Ayrıca yarın ki ümraniyespor maçı da iptal olmuş, yerine karagümrük ile yapılması düşünülüyor.
Telles gibi satılmayacağı tutar onunda zatenmarcao'dan pay falan almaya gerek yok 22yi verin bu is huzur icinde cözülsün
Düşürmeye çalışıyoruzdur22 milyonun ne pazarligi yapilacak
Denize, yıllik 2 milyon Euro'dan 3 yıl 6 milyon Euro vereceğimize feghuli'ye 2 senede toplam 8 milyon Euro vermeyi tercih ederim.Deniz Türüç & Feghouli takası olabilir. (Takvim)