Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ya sinir krizi geçiriyorum şuan, Çırağan sarayının yan tarafında burası. Bu nasıl bir saçmalıktır, bu nasıl bir zırvalıktır.

Neymiş efendim biz Türkiye bölgesel güçmüşüz, hastır lan sen önce metropolünün merkezinde çıkan yangını söndür!

Tabiiiiiiiiiiiiiiiiii başka amacın niyetin var da ondan söndürmüyor değilsen!

Yangının başlaması esnasında ne tip olaylar oldu onu bilmiyorum ama herşey beklenir yani şaşırmam ama,

Şu an kasıtlı olarak söndürmeme gibi durum olacağını sanmıyorum, şu anki amatörce söndürme işlemi ne yazıkki ülkenin bu konuda acizliğini gösteriyor.

Saat 8 gibi başlayan yangın sadece itfaiye erlerin bahçeden ve bir kısmınında çatıdan söndürme işlemleriyle ahşap binayı söndürmeyi çalışıyorlar.

Saat 10 oldu ve alevde en ufacık bir azalma yok, en azından helikopterle filan müdahale etselerdi.

Yazık valla, orası yandıkca benim de içim yanıyor:sad007:

Sneijder hakkında tek bir olumlu haber görmedim spor medyasından..

Kıskançlıktan başka birşey olduğunu sanmıyorum ama böylesi daha iyi..

Hepsi tükürdüğünü yalayacak..

Ve utanacaklar..

Deniz Gezmiş ‏@DenizGezmis25 ODTÜ'ye Destek Veren Öğrenciler için Bulunan Tazikli Su Galatasaray Üniversitesi'nde Çıkan Yangın için Bulunamıyor..Burası Türkiye..!

n(U)rc(A)n demir ‏@nurcan__demir

SON DAKİKA / GS Üniversitesi'ndeki yangın için İstanbul Valiliği'nden helikopter istendi. 'Gece görüşü olan helikopter yok' cevabı alındı.

:sad007::sad007::sad007:

Renktaş senden karizmatik laf ve davranışlar beklemiyoruz zaten. Bana ima ediyosun o kelimeleri farkındayım ama inan sidik yarıstırmak bile istemiyorum bu konuda.

Bir tepki konmalı, biz tepkisiz kaldıkça bu olaylara önlem alınmıyor. Hergün gündelik hayatını yaşıyosun işte, bir Sneijder geldi diye ortalığı yakıyoruz, Üniversitemiz yanıyor napalım biz burda transfer konusmayınca sönücek mi diyosun?

Ya bazen diyorum ben böyle sporunda, transferinde, tüm takımların daa, getirtmeyin bana devamını ya...

Galatasaray Üniversitesi 1000tane GALATASARAYDAN daha önemlidir!

Sen temin ederim sana dair bir imada bulunmadım. Bu genel bir dışavurum. Sadece karizmatik laflarla hayat yürümüyor, eğer yapacağımız bir gösteri bu tür şeyleri engelleyebilecekse, toplumsal denetim mekanizmamız buna müsaitse yani idareciler tarafından dikkate alınabilirlik ölçüsü üst düzeyse çıkalım beraber oturma eylemi yapalım, yürüyelim, slogan atalım. Hepsine varım. Fakat burada kuru laflar pek bir işe yaramaz diyorum. Sakın yanlış anlama beni :)

50 bin civarı kitap yanmış..

Bazılarının da bir eşi benzeri yokmuş..

Tarihimiz cayır cayır yandı..

ya hala söndüremediler yangını.bide sözde türkiye büyüyor.bu büyümeyse vah halimize

simdi tv den izledim icim gitti ya.. umarim kontrol altina alinir bi an once yangin

Hükümet otel yapma kararı almışsa öyle ya da böyle yapacaktır. Herhangi bir konuda protesto hakkı yok, toplumsal muhalefet tamamen susturulmuş durumda. Eğer gidip pankart assanız ve gayet demokratik şekilde protesto etseniz derhal gözaltına alınırsınız. (Bkz. oy yok diyen öğretmenin göz altına alınışı)

Üstelik medya aracılığıyla hiç alakanız olmamasına rağmen terör örgütüyle bağlantılı, karanlık güçler ittiriyor bu gençleri, komünist bunlar diye algı yaratırlar.

Tamam renktaş, haklısın. Adamları uğraştırmayalım bile, ne isterlerse buyrun efendim diyelim. Dimi belki kılımızı kıpırtatır yoruluruz dimi ama? Kim uğraşacak bu boş şeyler için.

Sneijder geldi diye 5bin kişi havaalanına gidiyoruz ama şimdi hadi yangın söndürmeye gidelim desek 500kişi gitmez.

Ya kendim dahil hepimiz için konuşuyorum. Buna ben de dahil ne gerizekalı bir toplumuz biz ya.

50 bin civarı kitap yanmış..

Bazılarının da bir eşi benzeri yokmuş..

Tarihimiz cayır cayır yandı..

GS üniversitesinde müthiş bir kütüphane vardı, Türkiye'de sayılı ve eşi benzeri olmayan kitaplar ve dükümanlar vardı, çok kötü oldu gerçekten:sad007:

hacim kazanmak için ağırlık çalışırsa yavaşlar. az ağırlık çok tekrar yaparsa hızlanır ki bu da zor ama başarması imkansız değil trilyonluk futbolcular neden fizik çalışmaz anlamak çok zor.

bu olay abartılıyor ve gerçek dışı hacimlenince yavaşlarmış hikaye bunlar o derece fizik yaparsa zaten futbolu bırakıp body building yapması lazım öyle kolay değil düzgün bir şekilde fitness yapsa her türlü hızlanırda faydasını görürde asla da yavaşlamaz ağırlığının iki katı ağırlık basmadıkça bench presste bişey olmaz

BBPXLcWCcAAH860.jpg

GS üniversitesinde müthiş bir kütüphane vardı, Türkiye'de sayılı ve eşi benzeri olmayan kitaplar ve dükümanlar vardı, çok kötü oldu gerçekten:sad007:

Büyük kütüphaneye bieşey olmamış. Tahir hocanın kütüphanesi ki 7bin kadar kitap varmış o yanmış.... 3 fakültenin olduğu binaymış. Bazı kitaplar bulunabilirmiş ama bazılarının bulunması çok zormuş. Son ay içinde 3 tarihi bina yanmış bu şekilde İstanbulda...

Sen temin ederim sana dair bir imada bulunmadım. Bu genel bir dışavurum. Sadece karizmatik laflarla hayat yürümüyor, eğer yapacağımız bir gösteri bu tür şeyleri engelleyebilecekse, toplumsal denetim mekanizmamız buna müsaitse yani idareciler tarafından dikkate alınabilirlik ölçüsü üst düzeyse çıkalım beraber oturma eylemi yapalım, yürüyelim, slogan atalım. Hepsine varım. Fakat burada kuru laflar pek bir işe yaramaz diyorum. Sakın yanlış anlama beni :)

Renktaşım, bak hiçbirşey kendiliğinden olmaz. Mutlaka bütün tepkilerin başladığı yer insanların birbirleriyle iletişim kurduğu ortamdır. Bugün Sneijder taraftara açılsaydı imza töreni 50bin kişi o stadı dolduracaktı. Gelin 50bin kişi gidelim protesto edelim yangın 3 saat oluyor cayır cayır yanıyor azalma yok. Gören de petrol yanıyor söndürülemiyor sanar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt