- 30 Mayıs 2011
- 22.037
- 1.189
- 1.653
Cevap: Transfer Nöbeti
Yangının başlaması esnasında ne tip olaylar oldu onu bilmiyorum ama herşey beklenir yani şaşırmam ama,
Şu an kasıtlı olarak söndürmeme gibi durum olacağını sanmıyorum, şu anki amatörce söndürme işlemi ne yazıkki ülkenin bu konuda acizliğini gösteriyor.
Saat 8 gibi başlayan yangın sadece itfaiye erlerin bahçeden ve bir kısmınında çatıdan söndürme işlemleriyle ahşap binayı söndürmeyi çalışıyorlar.
Saat 10 oldu ve alevde en ufacık bir azalma yok, en azından helikopterle filan müdahale etselerdi.
Yazık valla, orası yandıkca benim de içim yanıyor:sad007:
Ya sinir krizi geçiriyorum şuan, Çırağan sarayının yan tarafında burası. Bu nasıl bir saçmalıktır, bu nasıl bir zırvalıktır.
Neymiş efendim biz Türkiye bölgesel güçmüşüz, hastır lan sen önce metropolünün merkezinde çıkan yangını söndür!
Tabiiiiiiiiiiiiiiiiii başka amacın niyetin var da ondan söndürmüyor değilsen!
Yangının başlaması esnasında ne tip olaylar oldu onu bilmiyorum ama herşey beklenir yani şaşırmam ama,
Şu an kasıtlı olarak söndürmeme gibi durum olacağını sanmıyorum, şu anki amatörce söndürme işlemi ne yazıkki ülkenin bu konuda acizliğini gösteriyor.
Saat 8 gibi başlayan yangın sadece itfaiye erlerin bahçeden ve bir kısmınında çatıdan söndürme işlemleriyle ahşap binayı söndürmeyi çalışıyorlar.
Saat 10 oldu ve alevde en ufacık bir azalma yok, en azından helikopterle filan müdahale etselerdi.
Yazık valla, orası yandıkca benim de içim yanıyor:sad007: