Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

50 bin kitap heba oldu inşallah yalandır harbi gözlerim doldu ya.:mad:

Ben üniversite de 1 sene boyunca sınava girdim.Çok güzel bir okul.İnşAllah altından bir çapanoğlu çıkmaz.Aslın da denize sıfır.Ordan da kontrol edilebilir.

bu olay abartılıyor ve gerçek dışı hacimlenince yavaşlarmış hikaye bunlar o derece fizik yaparsa zaten futbolu bırakıp body building yapması lazım öyle kolay değil düzgün bir şekilde fitness yapsa her türlü hızlanırda faydasını görürde asla da yavaşlamaz ağırlığının iki katı ağırlık basmadıkça bench presste bişey olmaz

peki :)

Beddua mı ettiniz karaktersiz herifler.

BBPXLcWCcAAH860.jpg

Renktaş, bence bu olayda bütün taraftar grupları toplanmalı, formaların renklerinin rekabetini unutup dostluğu birleşmeli ve topluca protesto edilmeli.

Büyük kütüphaneye bieşey olmamış. Tahir hocanın kütüphanesi ki 7bin kadar kitap varmış o yanmış.... 3 fakültenin olduğu binaymış. Bazı kitaplar bulunabilirmiş ama bazılarının bulunması çok zormuş. Son ay içinde 3 tarihi bina yanmış bu şekilde İstanbulda...

Valla 2 saatlik zamanda yangında en ufak bir azalmanın olmadığını gördükçe insan daha da çok üzülüyor Kamil abi,

Böyle rezillik olabilir mi, eserler,dökümanlar, bu şekilde yanıp kül oluyorlar:sad007:

Ben üniversite de 1 sene boyunca sınava girdim.Çok güzel bir okul.İnşAllah altından bir çapanoğlu çıkmaz.Aslın da denize sıfır.Ordan da kontrol edilebilir.

Denizden 3 römorkerle müdahele ediliyomuş. Saray denen yerde çıkmış yangın 3. katta... Alt kata inmemiş...KAgir bir yapıymış. Dış duvarlar betonarme iç duvarlar ahşapmış o nedenle hızlı yanmış... Binadaki tozlar yıllar içinde barut gibi oluyomuş...

Ya beyler saçmalamayın.500 senelik okul,kimsenin gücü yetmez oraya otel yapmaya.

Kültür Bakanının çıkıp restorasyon yapılacak demesi lazım...

uzuldum yangına umarım mudahale edılır en kısa zamanda..

renktaşlar yapmayın koskoca üniversiteyi yakacak kadar da gözü dönmüş insanlıktan çıkmış olunmaz o kadar da değildir yani (umarım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt