Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

İkiside Türk olsa tabiki Keitayı isterdim :)

yerli yabancı mevzusu ayrı şey abi kalite olarak bakıcaksın duruma,bizde keita derken 5-10 milyon verip 80 yıllık sözleşme yapalım demedik heralde.Şanlıurfa bile bu adamı aldığına göre biz bu adama 800 küsür sefer almamız lazım maddi açıdan vs.

Biraz anlayisli davranmamiz lazim.

Emre gecen sene Derby´den sonra, hep banko oynadi, hicbir macda dinlenmedi. Sampiyonlar Ligi olsun, Lig olsun hatta yedek takimla ciktigimiz kupa olsun. Adam 21 yasinda, böyle bi fiziksel düsüs dogaldir. Hele Emre´nin fizigindeki oyuncular icin.

Fatih Hoca onu bi ara 1-2 mac hic oynatmadi bu sezon, hangi maclarda oldugunu unuttum simdik.

Hergün calismakla degil, dogrü yöntemle calismak önemlidir. Fazla kas yapmasi da iyi degil. Amrabat´a bak. Adam güresci olup cikti basimiza, dün eski Amrabat´in mac özetlerine ve videolarina bakarken, bunu fark ettim.

Aynen katılıyorum Amrabat konusunda. Kayseri'de iken adam ne kadar kıvrakmış. Bizde güreçci oldu. Topu alıp kıçını adama dayamaktan başka yaptığı bı bişey yok.

Sercan gol atmış sanırım 1461 maçında nasıl attı acaba izleyen varmı ?

bizim sercan değilmiş tamam yanlış alarm :)

yedek kulübende aydının mı yoksa keitanın mı oturmasını istersin.

sanliurfali oyunculari yedek kulübemde istemem.

bizim bildigimiz keita 3 bucuk sene önce oynuyordu. keita gibi hiziyla, fizik gücüyle oynayan adam 31-33 yasinda 28 yasindaki halinin tirnagi etmez.

nasil 28 yasindaki hasan sas ile bülent korkmaz döneminin hasan sas´in arasinda fark varsa ayni farkda bence keita´da vardir. tabi hasan sas sakatlik felan da gecirmisdi onda daha beterdi.

[video=youtube;QTrEfgFDqig]https://www.youtube.com/watch?v=QTrEfgFDqig[/video]

Vizyonun yeter Başkanım..

:tiphat:

yerli yabancı mevzusu ayrı şey abi kalite olarak bakıcaksın duruma,bizde keita derken 5-10 milyon verip 80 yıllık sözleşme yapalım demedik heralde.Şanlıurfa bile bu adamı aldığına göre biz bu adama 800 küsür sefer almamız lazım maddi açıdan vs.

Kardeşim haklısında kontenjan sorunumuz had safhada, Sneijder oynadığı zaman bile ne Amrabatı ne Elmanderi oynatamıyorken Keita nasıl oynayacak?

Keita'nın ölüsü bile 1 aylık antremandan sonra Hamit'ten daha yararlı olur.

haklısın guzel ıronı

senı haklı kılan hamıtın rezıl olması olabılır

bu işler bu kadrmı basıt

melo kac ay oldu toplamadı ki fızık olarak ıyı olan bırı

hepatıt hastası keıtamı toparlayacak

Aynen katılıyorum Amrabat konusunda. Kayseri'de iken adam ne kadar kıvrakmış. Bizde güreçci oldu. Topu alıp kıçını adama dayamaktan başka yaptığı bı bişey yok.

Amrabat.O takimlarda rakip sahalarda bos alan buluyordu.Amma rakibi baski altina aldigimiz maclarda.Amrabatin o esnekligini hiss edemiyoruz.Yarim sezonda aklimda kalan maclari bir tek SL maclarinda vardi, bizde icerideki Cluj ve braga maclarindan baska hepsinde kontrollu oynadik.Amrabatda verimli oldu.

mert ben necatıyı her maç ızlıyorum son antalaya macınıda

dokuluyor adam fzıkı olarak

yetenek 50 yasına gelsende durur gıtemz bı yere

terımın oldugu yerde fızıkı olarak oynamayamaz

gunumuz futbolu bunu ongöruyor artık

geçen sene işte bu yüzden herkes şaşırdı necati mevzusuna

fizik önemli değil demiyorum tabi

ama necati bile bu ligde böyle oynuyosa ki necati hiç bir zaman müthiş tempolu bi topçu olmadı,keita 3-4 sene önceki temposu azalsa dahi bu ligi her türlü götürür.Performansı eskisi gibi olursa zaten formasını bırakmaz eboueyle beraber sağ kanadı alır götürür ama performansı eskisi gibi olmasa bile yedek kulübesinde dursun aydının enginin yerine adam fiyatıda urfa aldığına göre son deece uygundur bize işlemez

Stoper mi alınacak sol bek mi?

Bunu Fatih hocanın taktiği belirleyecek..

Eğer 4-3-1-2 oynayacaksak kesinlikle sol bek lazım..

Fakat 4-2-3-1 oynayacaksak gerek yok Riera yeter oraya..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt