Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Amrabat ve Eboue'nin maçları izleyen var mı Amrabat nsl

Taarabt'ın formasını koysan şu Belhanda'dan iyi oynar

Beyler Adil Rami ismini gördüm kalbim sıkıştı, nedir durum, öylesine mi söylendi laf arasında, ilgimiz mi var? kulübüyle sorunu mu var bilen aydınlatsın yahu :asd:

------

Galatasaray ortasahası bu 3 ufaklığa emanet... :rolleyes:

BBUJ0iiCMAAY1c7.jpg

Yalnız bazen hala inanamıyorum wesley sneijder gibi bir adam bizim takımımızla antrenmana çıkıyor, haftasonu inşallah oynayacak. üzerinde 14 numaralı galatasaray forması inanmak zor geliyor gerçekten. inşallah arkadaşlarıyla da kısa sürede kaynaşır, bana uyumlu, sempatik biri gibi geldi. diğerleri de ona yardımcı olsunlar.

Acaba bu ezikbahceli arkadaslar bu belhandayi bir defa olsun izledilermi,Bizim Amrabat su an en kötü maclarindan birini oynuyor bu belhandan yinede iyi.

Suana kadar adam gercekten Amrabatin ölüsü etmez.

Ya neyin peşindesiniz? bırakın Amrabat kötü oynasın Fas elensin gelsin hemen buraya :D

Valla Belhanda kötü oynuyor ancak Barrada döktürüyor.Aslında bu adamı alsak mükemmel olur.

Ambarat 1-2 sene sonra burdan Katar'a ya da anadolu külübüne gider maksimum 3 m € filan o da Katar'a giderse o zaman görürüz bizim CL asist kralı Ambaratımızı kendini kandırmayı sevenler insanlar topluluğu burda.

Şimdi cümleye böyle başlamayı sevmem gerçekten ama yazmayacaktım muhabbeti buraya kadar getirip böyle bir yorum yapıyorsan o zaman en başta benim izleyipte yaptığım değerlendirmelerime laf atmasaydın sıkıntı yoktu ben zaten izledim değerlendirdim Ambarat'ın bizim topçumuz olmadığına kanaat getirdim niye tekrar yapayım. Daha da uzatmak istemiyorum.

sen değerlendirmeni amrabat topçu değil diye yapıp sonra hadi değerlendirelim dedin bende sana değerlendir dedim ama şimdi kalkıp da şimdi niye tekrar değerlendiriyim diyosan ben sana daha ne diyim.Yolun açık olsun derim sadece içten ve en derin sevgilerimle beraber

Arkadaşlar yanan binamızın onarımı ve yeniden restarasyonu için Galatasaray kendi içerisinde halletmeye çalışıyor. Bence en mantıklısı da buydu, aslında daha mantıklısı o kadar zengin iş adamı var ki, kimseye ağızlarını bile açtırmaması lazımdı. 8-10tane zengin iş adamları bir araya gelse sıfırdan üniversite bile yaparlar ama ne bilim. Elbette onlar da ellerini taşın altına koyacaklardır yine de biz de elimizden gelen birşey olursa yapmaya çalışalım. Herkes maddi durumu el verdiğince, kendisini sarsmadan 5-10-20-50-100-200-500 artık herkesin gücü neye yetiyorsa destek olalım. Sonuçta hepimiz forma alıyoruz maçlara gidiyoruz. Orası da bir eğitim yuvası ve bence spordan daha önemli bir konu. Önce eğitim gelir, eğlence ondan sonraki mesele. Sonuçta orası da bizim bir yuvamız. Ezik fenerliler bile, sırf Galatasaray Üniversitesi diye bazıları zil takıp oynayacak durumda. Tabiki içlerinde insan gibi insan olanları da var. Ama diğer eziklere,insanlıktan çıkmışlara güldürmeyelim.

Galatasaray Eğitim Vakfı’nın ”IBAN no: TR 67 0006 7010 0000 0088 3090 50”

Aslında şahsi düşüncemi belirtmem gerekirse, birşekilde para konusunun halledileceğini düşünüyorum. İllaki sigortası vardır, daha önce de belirttiğim gibi zengin iş adamlarımız vs var ama ben Gscimbom ve hatta daha ötesi ulaşabilecekler varsa Ultraslan olarak kütüphanemiz için bir kampanya düzenleyebiliriz diye düşünüyorum. Roman falan tarzında değilde, ne bilim evlerde kullanılmayan ansiklopedilerimiz, setlerimiz, koleksiyonlarımız vs falan vardır. Özellikle öğretmenlerimizin, emeklilerimizin artık ihtiyaç duymadığı kaynaklar vardır. Ya bilmiyorum ben bu konularda fazla uzman değilim ama illaki bu konularda uzman olan birileri vardır. Daha ötesi bir şekilde rektörlüğe ulaşıp neler yapabileceğimize dair illaki birşeyler yapabiliriz. Hepimiz birgün ölüp gideceğiz, geleceğe bizlerden de birşeyler kalsın. Elimizden geliyorsa belki küçük ama bir o kadar da önemli şeyler diye düşünüyorum. Aslında birazcık rekabet gözleri kör etmemiş olsa, diğer takımların taraftar grupları olarak yapılabilecek en büyük jest olurdu ama hiç zannetmiyorum böyle bir adım atacaklarını. Hoş Ultraslan böyle bir incelikte bulunur mu ondan da şüphelerim var. Kabul edelim hepimiz transfer dedik mi uçuyoruz, ama kendimiz bir yerlere yaranabilme şansımız olduğunda (kötü insanlar değiliz ama) umursuz insanlarız.

Kümede kalmamızı istemeleriyle başladı her şey. Bilmiyorlardı ki dalga geçilmezdi Galatasaray'la. Hayatının en güzel günlerini Galatasaray'a adamış binlerce gencecik beden yazdı hepsini teker teker bir köşeye. Geçen sene rövanş senesiydi. Alındı rövanş teker teker düştüğümüzde tekme vurmaya çalışanlardan. Bu sene ise sefa senesi. İçiyorsanız yakın sigaranızı, 3'ü bir arada seven koysun suyunu ısıtıcıya, tvden izleyecek olan vermesin kumandayı kimseye, biz ise sarıyoruz atkıyı Hıncal gibi değil, babamızdan öğrendiğimiz gibi boyuna. Ne transfere, ne de bilete ama biz tek ihtimali olan insanlar hikayelerinde her zaman vizyona bakarlar önce. Vizyonumuz da bu işte. Bir renge ve isme zaten malikiz, Türk olmayan takımları da yeniyoruz, İngilizler gibi mi bilmiyoruz ama toplu halde de oynuyoruz, sırada en iyisi olmak var. Kuruluş amacına hizmet edercesine. Sen yürümeye devam et, peşindeyiz Galatasaray ! :yenieek:

amrabat cok ilgnç bırı bu amrabat bızdekı amrabatmı dıye dusunuyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt