Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

amrabat istediği kadar bizim takımımızın oyuncusu olmasın katkısını yaptıktan sonra boşş

bizim takımımızın oyuncusu olup 0 katkı yapacağına bizim takıma uygun olmasın ama katkısını yapsın ne ala

Bizim küme düşmeye oynayan takımlar Yeşil Burun Adalarından oyuncu alsalar ya fazla para değildir.Çok kaliteli oyuncular var.

Futbol kalitesi lesh Afrika kupasinda. Yaniltmasin yani. Fas, bir Sanliurfaspor kadar oynayamiyor acikcasi. Kalite yerlerde

Sneijder her türlü kendini gösterir.Yanlız adamın solbekle,stoperle falan işi yok.İlerideki 3 oyuncuyla daha çok pas alışverişi yapacak.O yüzdende bizi çok ciddi sıkıntılara bekliyor.

gol yiyince takım olarak demoralize olursunuz sneijderin de direnci, hırsı düşer. arkası sağlam olsun ki yüksek moralle uçtaki oyuncularda iyi oynasın. gerinin kötü olması takımı komple etkiler. iyi futbol iyi futbolcularla oynanır.

Yeşil Burun Adaları diye ülke mi olur ya :D

Sene sonunda tekrar konuşalım bence, erken karar vermişsin diyorum.(Fikrine saygılı olmak ile beraber)

Bu fikrim adı bizimle anılmaya başlandığından beri sabit maalesef.

Sezon sonu gelerek ben demiştim diyerek ego tatmin edenlerden değilim, umarım yanılırım ancak bana kalırsa ikinci yarıda alacağı süre de Sneijder transferiyleve olası bir sistem değişikliğiyle iyice azalacaktır.

Belhanda nın fizik yetersiz İkili mücadele sıfır. Bizim Ligde iş yapmaz.

Amrabat futbolcu yerine bile koymayanlar var. Tamam bonservisi fazla kabul ama oldu bi kere.

Artılarınada bakmak lazım. Burakla iki Şampiyonlar liginde tur atlattılar. Amrabat olmayınca kanat akınımız hiç yok desek yanlış olmaz heralde.

Artı Avrupa da az çok piyasa yaptı.

Bu kadarda acımasız olmayalım

Futbol kalitesi lesh Afrika kupasinda. Yaniltmasin yani. Fas, bir Sanliurfaspor kadar oynayamiyor acikcasi. Kalite yerlerde

Valla Ali Zitouni vb. gibi oyunculardan daha iyileri var.şuan aklıma tam gelmiyor ancak yinede sağlam oyuncular var gibi.Ekonomisi kısıtlı olan takımlara yararı olur gibi.

Sıkıntı ne aslında biliyor musun Mert kardeşim ; malesef Türkiyede herkesin herşey hakkında fazlasıyla uzman olması en baştada futbol konusunda.....Maşallah herşeyi biliyoruz

4 milyona alınsaydı başarılımıydı sence şu ana kadar

Sadece tek bir maç üzerinden nasıl bu kadar kesin bir yargıya varabiliyorsunuz enteresan ha Belhanda'yı Assaidi sayısız kez izledim desem eyvallah çekerimde tek maçta kumaşını anlamışın Belhanda Fransa'da yılın topçusu seçilmiş en basitinden ve bir oyuncu EPL'ye transfer olabiliyorsa Liverpool demiyorum EPL illa vardır bir şeyleri ha bunlara rağmen Amrabat iyi olabilir ama bunu bir maçta anlamak bu kadar kolay olmasa gerek.

senin yaptığında farklı bir durum değil sisteme alışmamış farklı bir yerde oynatılan kampa bile katılmamış oyuncuyu yarım dönemde katar'a gönderdin

assaidi ve belhanda'ya gelirsek assaidi net yanlış transfer epl'ye gitmesi birşeyi değiştirmez belhanda ise 1 yıl çıkış yapmış olması kaliteli olduğunu kanıtlamaz bu yıl göreceğiz ne olduğunu

Neyse ya aklınızı alırım haaa gidin Sakarya Fırat izleyip sonrada bol bol dua edin :)

Sıkıntı ne aslında biliyor musun Mert kardeşim ; malesef Türkiyede herkesin herşey hakkında fazlasıyla uzman olması en baştada futbol konusunda.....Maşallah herşeyi biliyoruz

herkes farklı düşünebilir herkesin farklı fikirleri olabilir ama kesin yargılarla konuşmamak lazım:ayatollah:

Amrabat mı Stoch mu ? İşte kanat kalitemiz bu kadar ileride adamların oynatmadığı kanatı...

Bu fikrim adı bizimle anılmaya başlandığından beri sabit maalesef.

Sezon sonu gelerek ben demiştim diyerek ego tatmin edenlerden değilim, umarım yanılırım ancak bana kalırsa ikinci yarıda alacağı süre de Sneijder transferiyleve olası bir sistem değişikliğiyle iyice azalacaktır.

Valla bu görüş farklılığı olabilir, benim görüşüm isim vermek istemiyorum ama çoğu futbolcumuzdan fazla katkı yaptığını düşünüyorum.

Bir insan ancak bu kadar mal olabilir..Kulaklığa dikkat :asd:

BBUOxhjCMAAivmI.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt