Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

izlemek isteyenler için Granqvist'in 73 dakika oyunda kaldığı İngiltere maçı...

[video=youtube;LEplNR4FCeA]https://www.youtube.com/watch?v=LEplNR4FCeA[/video]

bulent tulun un beyaz tv ye acıklamasındaki kelime oyunu : messiyide getiririz ama mali sorumluluk altına girmekten kacınıyoruz... mali sorumluluk : Adama sorarlar bu deirmenin suyu nereden geliyor diye.... turkiyede paranın hesabı sorulmayacak olsa cimbom yıldızlar toplulugu olacak ama adamlar hesap soruyor

Drogba sizce iş yapar mı beyler şu anki durumu falan nasıldır acaba? Afrika kupasını takip eden biri varsa iyi bilir aslında

elmander mi ? drogba mı? vefasızlık demeyin. işine yarayan kimse o?

drogba top tutat-topu çakar. adama gel de bize 30 gol diyen yok zatenn. faydalı oalcakdır..

Burak butun takimlara gol atabilecegini kanitladi , takimin arkasi dokulurken hala forvet arayanlara hayret ediyorum

Bence Wesley Sneijder Besiktas macinda oynar. Resimlerden o anlasiliyor :)

4 gün full antrenman gayet yeterli bence. Yarin ve Cumartesi var daha. Rahat oynar

Ynt: Transfer Nöbeti

Selam veriyoruz kimsenin umrunda degil.ben mi onemliyim drogba mi

[video=youtube;2sNCyURdOKw]https://www.youtube.com/watch?v=2sNCyURdOKw[/video]

alın o zaman sizi gaza getirecek bir klip, tüyleriniz tiken tiken olabilir söylüyeyim :) az önce kendim yükledim...

Transfer Nöbeti

Stopere sol beke adam alma forvete adam al, oldu..

Kadroyla fazla oynamamak lazim!! Futbol 11 yildizla olsaydi.. Real Madrid acik ara en buyuk olurdu..

elmander mi ? drogba mı? vefasızlık demeyin. işine yarayan kimse o?

drogba top tutat-topu çakar. adama gel de bize 30 gol diyen yok zatenn. faydalı oalcakdır..

Zahmet etme murat. sen demesende o atar 30 gol zaten :D

drogba nereden çıktı laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt